GZ-Psycholoog of Psycholoog/Orthopedagoog
Trajectum

Functieomschrijving

Wij zijn voor ons  FACT-team Stedendriehoek in Zutphen op zoek naar een:

GZ-Psycholoog of Psycholoog/Orthopedagoog
(Ambulante ZorgZutphen, Deventer, Apeldoorn, 24-36 uur)

Jouw aanstaande collega Sanne Boverhof (GZ-psycholoog) over werken in het FACT-team bij Trajectum: “Ik bied (veelal outreachend) specialistische psychologische behandelingen aan onze cliënten. Met het enthousiaste multidisciplinaire team deel ik mijn behandelvisie en heb ik de regie over het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen van onze cliënten. Binnen de organisatie heb ik altijd ontwikkelkansen gekregen om de zorg te optimaliseren.” 

Wat ga je doen?

Binnen ons multidisciplinaire team krijg jij een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling van onze LVB-cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers. Je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken en neemt deel aan intake- en adviesgesprekken. Je werkt voor het FACT team veelal outreachend waarbij je regelmatig samen met een collega op huisbezoek gaat. Je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten. Als GZ-psycholoog ben je ook regiebehandelaar voor cliënten. 

Waar kom je te werken?
Jij komt te werken binnen de Sector Ambulante Zorg (SAZ) in Zutphen. SAZ heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een LVB en complexe problematiek. We bieden een integraal aanbod vanuit verschillende locaties in Assen, Enschede, Zwolle, Zutphen en Deventer. Jij komt te werken in Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Het aanbod hier bestaat uit poliklinische behandeling, dagbehandeling en een FACT team. We willen (de gevolgen van) psychiatrische stoornissen, emotionele problemen en eventuele gedragsproblemen van de cliënt verminderen of opheffen. Cliënten maken gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald.

Het FACT team Stedendriehoek beoogt continuïteit van zorg, het voorkomen van opnamen en het stimuleren van participeren in de maatschappij. Het FACT team werkt volgens het bio psychosociaal model. We bieden multidisciplinair behandeling en praktische hulp bij het dagelijks leven, rehabilitatie en ondersteuning bij herstel. In dit team zijn er ook cliënten verwezen door justitie.

Functie eisen

Wie ben jij?
Als enthousiaste, daadkrachtige en flexibele collega weet jij van aanpakken en draag jij het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uit. Je bent daardoor in staat medewerkers te binden en verbinden. Je kunt en wilt buiten de gebaande paden denken/behandelen. Heb/ben je daarnaast:

  • Psycholoog of orthopedagoog en in het bezit van de BAPD aantekening;
  • Ervaring en affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
  • Je weet van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
  • Goed in het bewaken van structuur en overzicht. 

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een écht dynamische functie binnen een multidisciplinair team met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Binnen ons team heerst een sfeer waarin er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Uiteraard horen hier goede voorwaarden bij:

  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar met het vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; 
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je nog vragen, stel ze aan Sanne Boverhof (06-12052980), regiebehandelaar en GZ psycholoog of Danique Rood (06-23300318), teamleider FACT-team Stedendriehoek in Zutphen.

Solliciteren kan online via de website van Trajectum www.werkenbijtrajectum.nl.

Wil je meer weten over Trajectum?

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.nl of www.werkenbijtrajectum.nl

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, Ambulante Zorg (Zutphen, Deventer, Apeldoorn)
Postcode 7202 AG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen, stel ze aan Sanne Boverhof (06-12052980), regiebehandelaar en GZ psycholoog of Danique Rood (06-23300318), teamleider FACT-team Stedendriehoek in Zutphen
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-04-2023
Nummer 118323

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum