GZ-psycholoog of Psychotherapeut jeugd (24-36 uur)
Pro Juventus

Functieomschrijving

 • Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team dat zich richt op diagnostiek en behandeling biedt in de Generalistische Basis GGZ en de Specialistische GGZ.
 • Als regiebehandelaar (onder MDO) houd je je bezig met diagnostiek, indicatiestellingen, het opstellen van behandelplannen en behandeling. We werken volgens de richtlijnen, maar zijn ook creatief en flexibel om tot het best passende behandelaanbod te komen voor de cliënten.
 • Je draagt bij aan onze visie om onze cliënten op een deskundige, zorgvuldige, respectvolle cliënten te helpen hun klachten en problemen te gaan begrijpen. Je werkt met de cliënt samen aan herstel, ontwikkeling of verbetering van de kwaliteit van leven.
 • Door werkervaring ben je als senior in staat bent om supervisie te geven aan een junior psycholoog.
 • Het onderhouden van contacten met verwijzers en andere samenwerkingspartners, waarin de relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, openheid en elkaar wederzijds inspireren.

 

Functie eisen

 Wij vragen 

 • Relevante ervaring in onderzoek en behandeling van kinderen, in het bijzonder met angst- en stemmingsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.
 • Vermogen tot integreren en beknopt te rapporteren van onderzoeksgegevens.
 • Plannings- en organisatievaardigheden, stressbestendigheid, flexibiliteit en relativeringsvermogen.
 • Affiniteit met het begeleiden en superviseren van jonge psychologen.
 • Plezier en passie in het werken met mensen en in de samenwerking als team.
 • De bereidheid en het vermogen om te reflecteren op jezelf en het functioneren van het team en de bereidheid en het vermogen om collega’s opbouwende feedback te geven.
 • Zorgvuldigheid, flexibiliteit en relativeringsvermogen.
 • BIG-registratie als GZ-Psycholoog en/of Psychotherapeut.
 • Opleiding en ervaring in SFT, EMDR en groepspsychotherapie zijn een pré.

Inschaling

 • Een baan binnen een afdeling in ontwikkeling waarin je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van het team en de ontwikkeling van het behandelaanbod, waarbij ook jouw eigen expertise en affiniteit kunnen bijdragen aan de inhoud en vorm van het aanbod.
 • Een zeer afwisselende en boeiende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte tot eigen initiatief. 
 • Een organisatie met een informeel karakter waarin een jong ambitieus, dynamisch team werkzaam is.
 • We werken onder de CAO GGZ. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Het kernteam voor deze functie is de locatie Ommen.
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. 

 

Bijzonderheden

Over de organisatie

Pro Juventus heeft op dit moment 3 vestigingen: Wezep, Wijhe en Kampen. Ommen zal rond februari 2019 haar deuren openen.

Pro Juventus is een kleinschalige zorginstelling die zowel jeugd-, jongvolwassenen- en volwassenen-ggz aanbiedt binnen de generalistische basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Deze kleinschaligheid biedt ruimte voor optimale cliëntgerichtheid: wij voelen ons sterk verbonden met de mensen. Goede zorg leveren dwingen we niet af met behulp van regels, maar is een intrinsieke waarde van onze medewerkers. De kennisgedrevenheid van onze medewerkers zorgt voor een voortdurende ontwikkeling van het team als geheel. Het in standhouden van de brede multidisciplinariteit van onze behandelteams houdt ons flexibel. Deze flexibiliteit is een randvoorwaarde om accuraat in te kunnen gaan op wisselingen in een zorgmarkt waar vraag en aanbod sterk beïnvloed worden door economische kaders, sociaal-maatschappelijke vraagstukken en politieke keuzes.

Interesse

Jouw brief met motivatie kun je, vergezeld van jouw CV, sturen naar: personeelszaken@projuventus.nl.

Voor vragen omtrent de procedure kunt je terecht bij Esther Veldman. Voor vragen omtrent de inhoud kun je terecht bij Dineke Smit, Manager Zorgbeleid. Telefoon 038 443 12 50.

 

Het opvragen van referenties maakt deel uit van het selectieproces.

Type Vacature
Organisatie Pro Juventus
Locatie Pro Juventus, Centrum voor jeugd- en volwassenenpsychiatrie
Postcode 8091ER
Stad Wezep
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Esther Veldman/Dineke Smit
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 14-12-2018
Ingangsdatum februari/maart 2019
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 42451
Doorsturen Bekijk PDF

Pro Juventus

Pro Juventus is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Met een team van psychiaters, artsen, psychologen, orthopedagogen, gezinscoaches en begeleiders wordt er nauw samen gewerkt aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren met gedragsproblemen en hun omgeving. Er wordt binnen Pro Juventus systemisch gewerkt. Hieruit is de behoefte ontstaan om naast kinderen, jeugdigen en adolescenten ook ouders een hulpverleningstraject aan te bieden, ten einde een betere kwaliteit van ouderzorg en een gezonder gezinsklimaat te bewerkstelligen.

Meer over Pro Juventus