(GZ-)Psycholoog op diverse locaties in Twente
Carintreggeland

Functieomschrijving

Carintreggeland ondersteunt cliënten in een zo waardevol mogelijk leven. De wens van de cliënt is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij doen dit op het gebied van zorg, wonen, en welzijn.

Wij zoeken jou! Een initiatiefnemer, een meedenker, een doordenker en een aanpakker. Een professional die een bijdrage levert aan een waardevol leven van cliënten. Die net als wij van mensen houdt. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende en belevingsgerichte zorg. Zo bieden we cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Voor onze vakgroep psychologie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega.

Functie en rol

Binnen onze locaties lever je, samen met andere disciplines, multidisciplinaire zorg aan bewoners van onze (kleinschalige) somatische, psychogeriatrische en (geronto-)psychiatrische afdelingen. Ook lever je zorg op de somatische en psychogeriatrische dagbehandelingen en revalidatie-afdelingen. Voor een GZ-psycholoog behoort het leveren van eerstelijnszorg binnen onze eerstelijnspraktijken tot de mogelijkheden.

Jouw dag?
Onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten, interpretatie van onderzoeksresultaten, verslaglegging, indicatiestelling en het geven van adviezen aan behandel- en zorgteams en betrokken cliëntsystemen behoren tot jouw dagelijkse taken. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid voor het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten. Werk je binnen de eerstelijnspraktijk, dan verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling van, volwassenen en ouderen met diverse psychische problematiek.

Jouw capaciteiten

Je beschikt over een afgeronde studie master of doctoraal psychologie met, bij voorkeur, als specialisatie psychogerontologie of neuropsychologie. Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, revalidatie en/of de somatiek. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken.

Jij bent

 • Een stevige persoonlijkheid die zich thuisvoelt in een grote zorgorganisatie met 25 verpleeghuislocaties
 • Ervaren, flexibel en positief
 • Je werkt graag samen met andere zorgprofessionals en mantelzorgers
 • Een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken en zelf beslissingen durft te nemen
 • Je komt helder en duidelijk uit je woorden, bent creatief en beschikt over een dosis humor

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch en innovatieve organisatie
 • Uitstekende groei- en onderzoeksmogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zelforganiserende zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 60 of 65, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Wij behoren in Twente tot de grootste en vooraanstaande zorgorganisaties op het gebied van ouderenzorg en richten ons op kwetsbare ouderen die thuis óf binnen onze 25 locaties wonen. We zijn er trots op dat wij een opleidingsinstelling zijn voor de GZ opleiding.
 • Hoewel Carintreggeland een grote organisatie is, is er een platte organisatiestructuur, met een warme sfeer, betrokken, deskundige en bevlogen gelijkwaardige collega’s.
 • Anders dan vaak wordt gedacht, loopt Twente voor op het gebied van innovatie. Teresa Furtado Plácido, manager Expertisecentrum bij Carintreggeland, komt zelf uit de Randstad en beaamt dit: “Ik werk nu twee jaar bij de zorginstelling en was aanvankelijk echt verrast door de ontwikkelingen hier in de regio. Twente is koploper op het gebied van nieuwe technologieën! En dat geldt ook voor Carintreggeland.”
 • Twente staat bekend om haar prachtige omgeving. In de omgeving zijn veel internationale bedrijven gevestigd, waar veel vraag is naar werknemers. Dit biedt kansen voor jouw eventuele partner.
 • We kijken graag samen met jou hoe jouw kennis en ervaring het beste kan worden ingezet. Je start met een jaarcontract met een mogelijkheid tot verlenging of vast.

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-060
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog en vakgroepvoorzitter, telefoonnummer: 06 3435 27 71 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag).
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 06-03-2019
Reageer voor 15-04-2019
Nummer 44194

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland