GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist
Ambiq

Functieomschrijving

De poli van Ambiq biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen gedrag en/of kinderen/jongeren die kampen met seksuele gedragsproblemen en/of trauma gerelateerde problemen en hechtingsproblematiek en ontwikkelt hierop specifieke expertise.

De verklarende diagnostiek is een belangrijk startpunt van het behandeltraject, waarbij je met het kind en zijn/haar systeem (ouders, wettelijk vertegenwoordigers, onderwijs en overige betrokkenen) gaat onderzoeken waar de kernproblemen zich bevinden en van daaruit het best passende behandeladvies formuleren. Je werkt binnen de verklarende diagnostiek nauw samen met je collega gedragswetenschappers en de psychodiagnostische medewerkers, samen draag je zorg voor dit proces waarin jij als gedragswetenschapper de regie voert.

De poli richt zich daarnaast ook op het behandelen en het voorkomen van problemen rondom seksualiteit en trauma waarbij behandeling van gehechtheidsproblematiek een onderdeel kan zijn.

De poli is volop in ontwikkeling en bouwt aan expertise op het gebied van traumabehandeling en behandeling van Multi complexe problematiek van de LVB doelgroep.

Wil jij in dit leergierige multidisciplinaire team je expertise delen en onze cliënten van de beste behandeling op maat voorzien? Dan heeft Ambiq een uitdagende baan voor jou!

Als je nieuwsgierig bent naar Ambiq als organisatie, neem dan eens een kijkje op www.ambiq.nl

Functie eisen

We zoeken jou! Jij bent een collega die denkt vanuit de cliënt en zijn/haar systeem, en de regie neemt in de behandeling van cliënten. Daarbij vind je het een uitdaging om een behandeling op maat te maken. Je bent in staat om vanuit een brede blik naar de problematiek te kijken, waarbij het systemische perspectief een belangrijk onderdeel is.

Je staat stevig in je schoenen en bent goed in staat om te reflecteren op je handelen en je kijkt positief naar uitdagingen en mogelijkheden. Je bent een energieke teamspeler gericht op proces en resultaat.

Je bent analytisch sterk en communicatief vaardig, tactvol en je kunt goed luisteren, motiveren en overtuigen en werkt vanuit gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

Uiteraard ben je geregistreerd in het BIG-register. Het hebben van ervaring met en opgeleid zijn in CGT en EMDR behandeling is een pré.

 

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq werkt volgens de volgende principes:

  • Systeemgericht
  • Oplossingsgericht
  • Competentiegericht
  • Vraaggericht

Pas jij hierbij? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature!

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

 

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-12-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2022
Nummer 73640
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq