GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist Polikliniek Ambulante Zorg
Trajectum

Functieomschrijving

‘Ik bied specialistische diagnostiek en psychologische behandelingen aan onze cliënten met een cognitieve beperking (IQ 60-85) met comorbide problematiek. Dat maakt mijn baan binnen Trajectum uitdagend en boeiend. Ik werk in een enthousiast  multidisciplinair team en samen met collega’s proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de hulpvragen van cliënt en diens omgeving. De variatie van psychologische behandelingen, diagnostische vraagstellingen en problematiek is breed. Geen dag is hetzelfde; van individuele behandelcontacten tot gezamenlijke overleggen en teamcoaching. Ook ben ik actief als werkbegeleider en supervisor van GZ opleidingen’. GZ psycholoog poli Zwolle.

 

Wat ga je doen? 
Binnen ons multidisciplinaire team krijg jij een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling van onze cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers. Je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken en neemt deel aan intake- en adviesgesprekken. Je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten. Als GZ psycholoog/Orthopedagoog Generalist ben je ook regiebehandelaar voor cliënten, kun je begeleider of supervisor zijn van orthopedagogen/psychologen en voor hen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog.  Voor dit laatste dien je 3 jaar of langer als GZ-psycholoog aan het werk te zijn geweest.

 

Waar ga je aan de slag? 
Je komt te werken op de Polikliniek in Zwolle, vallend onder Trajectum. Het aanbod in Zwolle bestaat uit diagnostiek, consultatie en poliklinische behandeling. Hiermee willen we (de gevolgen van) psychiatrische stoornissen, emotionele problemen en eventuele gedragsproblemen van de cliënt verminderen of opheffen. Er liggen veel kansen om ons team, onze Poli én jezelf te ontwikkelen. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op o.a. het gebied van agressie, psychiatrische kwetsbaarheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag, angst, stemming, trauma en verslaving. Door de uiteenlopende problematieken wordt er vaak een beroep gedaan op je creativiteit. Out-of-the-box denken is daarbij van belang. De cliënten worden persoons- en systeemgericht behandeld vanuit een integratieve benadering vanuit de orthopedagogiek, GGZ en forensische zorg en maken daarbij gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald. Wanneer je houdt van dynamiek ben je bij ons op de Poli aan het juiste adres: geen dag bij ons is hetzelfde! 

 

Functie eisen

Wat breng je mee? 
Als enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige collega weet jij van aanpakken en draag jij het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uit. Je bent daardoor in staat medewerkers te binden en verbinden. Je kunt en wilt buiten de gebaande paden denken/behandelen. Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog in het BIG register en hebt een AGB code. 

Heb/ben je daarnaast: 

  • Ervaring, en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol en/of onbegrepen gedrag; 
  • Een flexibele, positieve instelling; 
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;  
  • In staat goed structuur en overzicht te houden;  
  • Proactief en resultaatgericht; 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou? 
Naast een écht dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team bieden we je uiteraard ook goede voorwaarden:   

  • Een arbeidsovereenkomst voor 28 tot 36 uur;
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan;
  • De mogelijkheid om te starten met een vast dienstverband. 

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog? 

Heb je nog vragen, stel ze aan Wendy van Drunen, teammanager ambulante zorg: 06-83665368  

 Solliciteren kan het liefst online via de website van Trajectum www.werkenbijtrajectum.nl 

 Wil je meer weten over Trajectum? 

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.info

 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum in Zwolle
Postcode 8017KZ
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen, stel ze aan Wendy van Drunen, teammanager ambulante zorg: 06-83665368
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 26-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 22-06-2023
Nummer 120376
Doorsturen Bekijk PDF

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum