GZ-Psycholoog Ouderen
GGNet

Functieomschrijving

Op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan mensen van ongeveer 65 jaar en ouder met complexe psychische problematiek? Op zoek naar een functie waar jij de ruimte krijgt om te vernieuwen? Solliciteer dan op deze vacature!

Dit ga je doen
Wij zijn op zoek naar een gedreven GZ-psycholoog. Je vervult de functie van (regie)behandelaar waarbij je inhoudelijk verantwoordelijk bent voor de individuele behandeling van intake tot en met uitschrijving en daarmee verbonden psychodiagnostiek, indicatiestelling en advisering. Ook zijn er mogelijkheden om groepstherapeutisch aan de slag te gaan waarbij er ruimte is voor vernieuwing. Je werkt nauw samen met andere disciplines intern, evenals mogelijk vele externe contacten.

Meer informatie over werken met Ouderen

Hier ga je werken
IFrameAfdeling Ouderen in de Achterhoek heeft regulier aanbod van ambulante zorg, deeltijd-, klinische en voortgezette klinische behandeling in Doetinchem, Groenlo, Terborg en Zevenaar, gericht op alle complexe ouderenpsychiatrie.

Dit ben jij

  • Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog
  • Je hebt ervaring in de psychiatrie. Affiniteit met ouderen is zeer gewenst
  • Je bent een generalist en ziet uitdagingen in uiteenlopende, veelzijdige problematiek
  • Je hebt de ambitie om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je denkt in mogelijkheden en bent gepassioneerd
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor, je kunt goed samenwerken, hebt relativeringsvermogen en bent flexibel

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en zeer afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is en waar naast hard werken ook veel ruimte is voor relativering en humor. Daarnaast is het mogelijk deze vacature te vervullen in samenwerking met verpleeghuis Liemerije in Zevenaar. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur per week. Uren zijn bespreekbaar. De functie van GZ-psycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 65.

Solliciteren

Solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief!

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Monique Reinders, manager Ouderen Achterhoek, via telefoonnummer 088-933-4758.

Type Vacature
Intern nummer 201830
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52124

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet