GZ psycholoog ouderenpsychiatrie
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar jij de ruimte krijgt om te vernieuwen, je ambities te verwezenlijken en je talenten succesvol in kunt zetten? Ben jij geïnteresseerd in het bijdragen aan vernieuwend opleiden (PIOG’s) binnen een innovatieve Gecombineerde Opleidingsplaats (GOP) van nieuwe collegae? Houd je daarnaast van variatie en afwisselend werken binnen verschillende zorgcontexten bij Marga Klompé en daarbuiten (in samenwerking met GGNet). Vind je het leuk om beleidsmatig te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van medische zorg en behandeling samen met andere specialisten m.n. ook ouderengeneeskunde en op deelgebieden de functie van hoofdbehandelaar willen vervullen en verder ontwikkelen en vormgeven ?

 

Heb je de meeste van bovenstaande vragen met JA kunnen beantwoorden? Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan meteen op deze vacature!

 

Jij bent binnen Marga Klompé werkzaam op somatische- en psychogeriatrische afdelingen in het verpleeghuis en op een revalidatie afdeling, waarbij je op meerdere locaties werkzaam bent. Als GZ-psycholoog werk je als zelfstandig diagnosticus en behandelaar van psychische stoornissen en psychische aspecten van lichamelijke ziekten, invaliditeit en problemen in de persoonlijke levenssfeer. Zoals emotionele en gedragsproblemen, het leren omgaan met verworven aandoeningen en het leren aanpassen aan nieuwe levensfasen. Hierin werk je multidisciplinair en in de rol van hoofdbehandelaar. Binnen GGNet heeft de afdeling Ouderen in de Achterhoek regulier aanbod van ambulante zorg, deeltijd-, klinische en voortgezette klinische behandeling in Doetinchem, Groenlo, Terborg en Zevenaar, gericht op alle complexe ouderenpsychiatrie. Daar werk je desgewenst ook samen mee. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam.

Functie eisen

Wij vragen van jou dat je BIG-geregistreerd bent als GZ-psycholoog en op de hoogte bent van recente ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je hebt ervaring in de psychiatrie, affiniteit met ouderen is hierbij zeer gewenst. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je bent een generalist en ziet uitdagingen in uiteenlopende, veelzijdige problematiek;
  • Je hebt de ambitie om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je denkt in mogelijkheden, bent gepassioneerd en gericht op leren en ontwikkelen;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en je kunt goed samenwerken;
  • je hebt relativeringsvermogen en bent flexibel.

 

GGNet en Marga Klompé zijn heel bewust samen op zoek naar gedreven GZ-psychologen. We werken strategisch aan steeds betere psychologische zorg en dienstverlening. Als je een deel van je taakinvulling ook binnen GGNet ambieert, dan is dat mogelijk in deze functie. Je vervult binnen GGNet de functie van (regie)behandelaar waarbij je inhoudelijk verantwoordelijk bent voor de individuele behandeling van intake tot en met uitschrijving. Ook zijn er mogelijkheden om groep therapeutisch aan de slag te gaan waarbij er veel ruimte is voor het doorvoeren van verbeteringen, veranderingen en vernieuwing. In deze ontwikkeling zien wij meer samenwerkingsverbanden, met kenmerken van een echte netwerkspecialist.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten en organisatie. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk. We bieden in samenspraak met GGNet een uitdagende en zeer afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is en waar naast aanpakken en doorwerken ook veel ruimte is voor relativering. Ben jij onze nieuwe collega waar wij op zoek naar zijn en ga jij de uitdaging met ons aan?

We kunnen je een contract aanbieden voor minimaal 28 tot 36 uur. Veel is mogelijk, heb jij andere wensen? Deel deze met ons zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou past. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Een salariëring in schaal FWG 65 (min. €3582,26,15 max €5328,61 o.b.v. 36 u) van de CAO VVT excl. vergoeding reiskosten, vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 7,4%.
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag eerst nog even contact wilt hebben met een collega. Voor vragen kun je terecht bij Marina Berg, GZ Psycholoog. Zij zal graag je vragen beantwoorden! Marina is telefonisch te bereiken via. 06-57493816 of per mail naar m.berg@szmk.nl.

 

Interesse?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Voor deze vacature werken we met twee sollicitatieprocedures. Wil je mee doen in de eerste gespreksronde? Dan zien we graag jouw sollicitatie voor 22 juni a.s. tegemoet! De 2e gespreksronde plannen we in september, deze reacties zien we graag voor 20 augustus a.s. tegemoet.

Type Vacature
Intern nummer 305
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 11-06-2019
Reageer voor 20-08-2019
Ingangsdatum 11-06-2019
Nummer 46461

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)