GZ-psycholoog/psychotherapeut
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Kom jij ons Expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen, de Boerhaven versterken? Voor ons team GIT PD de Boerhaven zoeken wij een

GZ-PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT
minimaal 24 uur per week

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
De Boerhaven kent vier behandellijnen welke cliënten met persoonlijkheidsproblematiek behandelen, waaronder de Guideline-Informed Treatment for Personality (GIT-PD). De andere drie behandellijnen zijn Schema Focus therapie (SF), Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) en Assertive community Treatment (ACT). Vanuit verschillende functies en teams werken we nauw met elkaar samen.

Als GZ-psycholoog en/of Psychotherapeut in de behandellijn GIT-PD werk je vooral multidisciplinair samen. Je hebt als regiebehandelaar je eigen caseload, waarbij je cliënten zowel individueel, als in groepen behandelt. Je verheldert de hulpvragen van cliënten en vertaalt deze naar toetsbare vraagstellingen.
We werken met cliënten die we poliklinisch behandelen, motiveren en stabiliseren. Om dit goed te begeleiden werken we in- en extern veel samen met (keten)partners. We vinden deze samenwerkingen erg belangrijk en stimuleren onze medewerkers ook deze samenwerkingen te zoeken en verder uit te bouwen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook naasten van cliënten betrekt bij de behandeling. Uiteraard houd je je ook bezig met het opstellen van psychologische/psychotherapeutische begeleidings- en behandelplannen.

Jij hebt

 • afgeronde post masteropleidingen tot GZ-psycholoog en/of Psychotherapeut
 • een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog en/of psychotherapeut
 • kennis van de psychopathologie van de cliëntendoelgroep(-en)
 • ruime ervaring met het toepassen van psychologische en psychotherapeutische behandelmethoden en –technieken uit verschillende therapeutische stromingen
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.
 • Opleiding EMDR is een pre

Jij bent

 • makkelijk in contact en durft je mening te geven
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief, zowel in je aanpak als in je ideeën en doet dit met een nuchtere insteek
 • flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een inhoudelijk interessante baan met veel dynamiek.
 • Nauwe samenwerking in een actief en betrokken multidisciplinair team met psychiaters, (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten en ambulante hulpverleners.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen
 • Een prettige werkomgeving in een financieel gezonde organisatie.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris passend bij de functie.
  De functie van van GZ-psycholoog of psychotherapeut is ingeschaald in FWG 65. Heb je beide opleidingen voltooid, dan ontvang je een salaris conform FWG 70.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Dan maken we graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds! Wij wisselen graag van gedachten over jouw ideeën over deze functie. Je kunt hiervoor contact opnemen met Jan Jaap Akker, teammanager, telefoonnummer 06-18605569.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Ga hiervoor naar www.werkenbijmediant.nl

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 141
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 20-12-2021
Nummer 73011

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg