GZ-psycholoog/Psychotherapeut
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ben jij de GZ-psycholoog / Psychotherapeut die ons Circuit de Boerhaven ondersteunt bij het doen waar we goed in zijn: preventie, onderzoek en behandeling, waarbij de eigen kracht van de cliënt centraal staat.

Wij komen graag met je in contact!

GZ-Psycholoog/Psychotherapeut

24 uur

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

De Boerhaven kent vier behandellijnen, t.w. Schema Focus therapie (SFT), Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT), ACT-Persoonlijkheidsstoornissen (Assertive Community Treatment) en Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD). Onze teams zijn multidisciplinair samengesteld en vanuit alle verschillende functies werken we nauw met elkaar samen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde worden de beste resultaten behaald.

Wat ga jij doen?

Als GZ-Psycholoog / Psychotherapeut verricht je psychodiagnostiek en psychologische/psychotherapeutische begeleiding en behandeling bij cliënten. Wij behandelen cliënten veelal in groepen. Hierin fungeer je als hoofdbehandelaar van onze cliënten. Je verheldert de hulpvragen van cliënten en vertaalt deze in toetsbare vraagstellingen. Je houdt je bezig met psychodiagnostisch onderzoek. Uiteraard hou je je ook bezig met het opstellen van psychologische/psychotherapeutische begeleidings- en behandelplannen. Binnen het behandelprogramma werk je als GZ-Psycholoog / Psychotherapeut nauw samen met andere collega’s vanuit verschillende disciplines. Gezamenlijk staan we voor een open en transparante communicatie binnen het team en voor een klantvriendelijke behandeling van de cliënten.

Jij hebt

 • afgeronde post masteropleidingen tot GZ-psycholoog en Psychotherapeut
 • een geldige BIG-registratie in de BIG-registers GZ-psycholoog en psychotherapeut
 • kennis van de psychopathologie van de cliëntendoelgroep(-en)
 • ruime ervaring met het toepassen van psychologische en psychotherapeutische behandelmethoden en –technieken uit verschillende therapeutische stromingen
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • een echte teamplayer
 • een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • ondernemend en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • analytisch.

Wat krijg je er voor terug?

 • Ruimte om te ontwikkelen, pionieren en ondernemen!
 • Samenwerken in een fijn multidisciplinair team, met psychiaters, (GZ-PT-KP) psychologen, vaktherapeuten en ambulante hulpverleners.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Salaris tussen € 4.381 en € 6.836 bij een fulltime dienstverband (FWG 70-cao GGZ).

Solliciteren

Dit kan tot 31 augustus aanstaande via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Monique de Haan, teammanager, telefoonnummer 06-18406808.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 36 en 37.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 248
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 28-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112920

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg