GZ Psycholoog (regiebehandelaar)
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij een GZ Psycholoog en wil je graag werken op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en forensische zorg? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en zo bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie? Dan maakt Trajectum graag kennis met jou!

GZ Psycholoog (Regiebehandelaar)

Eefde, 24-32 uur

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op de locatie ’t Mastler in Eefde. Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. De cliënten die verblijven bij ’t Mastler in Eefde worden behandeld voor hun gedragsproblemen, zijn soms strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. ’t Mastler heeft 30 cliënten en is onderdeel van het Observatie- en Behandelcentrum (OBC) van Trajectum. Op deze locatie wonen veel cliënten die hiervoor werden behandeld in een Forensisch Psychiatrische Kliniek. Op het terrein van ’t Mastler zetten de cliënten de eerste stappen naar terugkeer in de samenleving.

Wat ga je doen?
Als GZ Psycholoog voer je diagnostiek en regie over de behandeling van onze cliënten binnen een klinische setting. De doelgroep is divers en complex, waardoor je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen soms op de proef worden gesteld. Maar dit schrikt jou niet af, je ziet dit juist als een uitdaging!

Als behandelverantwoordelijke stel jij de individuele behandelplannen op in nauwe samenwerking met je collega’s van andere disciplines. Hierin weet je vanuit jouw deskundigheid en enthousiasme collega’s te betrekken en geef je hen richtlijnen voor de uitvoering van de behandelplannen. Daarnaast ben jij iemand die proactief naar je vakgebied kijkt en altijd nieuwsgierig is naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en geven jou dan ook de ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Ook zie jij het als uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Functie eisen

Wat breng je verder mee?

  • Een opleiding op academisch niveau, aangevuld met de registratie als gezondheidszorgpsycholoog (BIG);
  • Aantoonbare affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt;
  • Enthousiasme, ambitie en professionaliteit.

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?

  • Oog voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Ruimte om te innoveren en te beslissen;
  • Een multidisciplinair team dat jij net als gaat voor de beste kwaliteit van zorg;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg schaal 65;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; eindejaarsuitkering van 8,33%, mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een organisatie waar jij jezelf voor de lange termijn aan kunt binden.

Bijzonderheden

En nu?
Nu hopen wij dat jij enthousiast bent geworden en open staat voor een kennismaking op onze locatie in Eefde. Solliciteren kan via onderstaande button. Wij nemen binnen 1 week contact met jou op!

We begrijpen het ook als je nog een aantal vragen hebt. We nodigen je dan uit om contact op te nemen met mevrouw E.H.M. (Mirjam) Wigboldus op 06 – 57 60 30 06 (Manager Behandelen Klinisch Behandelen Oost).

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Orthopedagogische Behandelcentrum 't Mastler in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij mevrouw E.H.M. (Mirjam) Wigboldus op 06 – 57 60 30 06 (Manager Behandelen Klinisch Behandelen Oost)
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-12-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 24-02-2020
Nummer 49960

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum