GZ-PSYCHOLOOG
Saxenburgh

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega

GZ-PSYCHOLOOG OUDERENZORG
gemiddeld minimaal 28 uur tot 32 ur per week (77,78 tot 88,89%).

Wie zijn wij?
Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen in de regio die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. We zorgen en werken samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering.

Binnen Saxenburgh werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van cliënttevredenheid en gastvrijheid.
Ons nieuwe ziekenhuis in Hardenberg is gereed en de komende jaren vernieuwen wij een aantal ouderenzorglocaties. Zo dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg, revalidatiezorg en thuiszorg in het Vechtdal en omgeving Coevorden.

Wat vragen wij?
Wij vragen jou om te werken in een hechte, enthousiaste en leergierige vakgroep bestaande uit twee GZ–psychologen, één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG), vier basispsychologen en een HBO-psycholoog, werkzaam binnen de somatische- en psychogeriatrische woonzorg, de diagnostiek- en observatieafdeling en de geriatrische revalidatiezorg.

  • Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek
  • Je geeft individuele en mediatieve behandeling
  • Je werkt samen in een multidisciplinair team en deelt je psychologische kennis ten behoeve van de kwaliteit van leven van de cliënten
  • Je begeleidt en/of adviseert zorgverleners en familieleden van cliënten
  • Je geeft werkbegeleiding aan basispsychologen en/of de PIOG
  • Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van beleid en de implementatie hiervan binnen de organisatie
  • Je bekleedt de rol van WZD–functionaris binnen de organisatie (waarvoor scholing wordt geboden indien gewenst.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Veel ruimte om samen met de vakgroep jouw functie van GZ-psycholoog  uit te voeren. Actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van beleid en de implementatie hiervan. Nauwe betrokkenheid met de medisch psychologen uit ons ziekenhuis en alle ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en doortastende collega met visie op jouw vakgebied binnen de ouderenzorg. Je bent goed in het stimuleren en motiveren van bewoners en collega’s.

Je bent een echte doorzetter en vindt het leuk om een collega in opleiding te begeleiden. Uiteraard kan je goed samenwerken met artsen, zorgteams en paramedici. Vind je bijvoorbeeld de Wet Zorg en Dwang of het revalidatieklimaat interessant? Dan kun jij daarin de kartrekker zijn!

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Affiniteit met de doelgroep;

Ervaring in de ouderenzorg/GRZ zorg is een pré en geen must.

Gedragskenmerken die jou typeren zijn: stabiel, analyserend, creatief en flexibel, sterk kwaliteits- en persoonsgericht, verbindend, kritisch, integer en zelfstandig werkend in teamverband.

Inschaling

Het is een functie voor 28 tot 32 uur per week. Uren worden in overleg bepaald. Een vast contract is bespreekbaar. Het salaris is volgens de CAO VVT en de functie valt in salarisschaal 65. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden over deze leuke baan én voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie. Doe dat voor 1 september 2020.
Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Lot Meiboom, via telefoonnummer 0523 – 27 60 29. Je kunt ook mailen naar Lot (l.meiboom@sxb.nl).

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 september 2020.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente  VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.051
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Lot Meiboom (GZ-psycholoog) , tel. 0523-276029
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 22-07-2020
Reageer voor 01-09-2020
Ingangsdatum 01-10-2020
Nummer 53956
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh