GZ PSYCHOLOOG
Saxenburgh

Saxenburgh Ouderenzorg zoekt een GZ Psycholoog die van afwisseling houdt. 

Jonette, GZ psycholoog: “Als ik had geweten hoe leuk de ouderzorg is, was ik veel eerder overgestapt.”

Hoe ziet een dag van een GZ psycholoog eruit?
Je werk is heel afwisselend. Je start bijvoorbeeld met het lezen van de rapportages van de bewoners. Daarna ga je naar de afdeling en behandel je een bewoner met een depressie en een cognitieve functiestoornis. Aan het eind van de ochtend werk je een neuropsychologisch onderzoek uit en tussendoor belt een basispsycholoog om mee te denken bij een casus of belt een arts voor crisisoverleg over een bewoner die zojuist bij ons is komen wonen. In de middag staat een MDO met het team op de agenda. Met verschillende teamleden zoals arts, fysiotherapeut, verzorgende IG, verpleegkundige kom je bij elkaar om de bewoners te bespreken over bijvoorbeeld onbegrepen gedrag, agressie en/of stemmingsproblemen. Jij hebt hierin een prominente rol. Vervolgens heb je aansluitend overleg over een project zoals de Wet Zorg en dwang of het Levensverhaal centraal. Je bent een van onze WZD-functionarissen. Je voert daarna een adviesgesprek met familie. Aan het eind van de dag belt een verzorgende van een afdeling of je wilt komen in verband met een complexe situatie. Je sluit de dag af met een glimlach en een tevreden gevoel.

Wat verwachten wij van jou? 
Je bent een geregistreerd GZ psycholoog en een enthousiaste en doortastende collega. Je bent goed in het stimuleren en motiveren van bewoners en collega’s. Je vindt het leuk om zelf structuur in je dag aan te brengen en daarin flexibel te zijn. Uiteraard kan je goed samenwerken met artsen, zorgteams en paramedici. Met jouw ideeën over de zorg draag je bij aan beleidsontwikkeling en implementatie daarvan.

Saxenburgh
Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische zorg en ouderenzorg voor alle mensen in de regio Hardenberg, Ommen, Gramsbergen en Coevorden. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal: persoonsgerichte zorg en gericht op zelfredzaamheid. We hebben 9 zorgcentra en op 2 locaties revalidatie/herstelzorg. De vakgroep Psychologen is een hechte, enthousiaste en leergierige vakgroep bestaande uit twee GZ–psychologen, één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, vijf basispsychologen en een basispsycholoog i.o., werkzaam binnen de somatische- en psychogeriatrische woonzorg, de diagnostiek- en observatieafdeling en de geriatrische revalidatiezorg.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Wij bieden je een uitdagende baan in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waarin je kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je krijgt veel  ruimte om mee te denken over het beleid en hier samen met de vakgroep uitvoering aan te geven. Je hebt de vrijheid om zelf je dag in te vullen en de mogelijkheid om door te leren, je expertise te ontwikkelen en wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de praktijk van alle dag. 

  • Salaris is minimaal € 3.942,98 en maximaal € 5.939,16 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 65)
   • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact Jonette Vochteloo, GZ psycholoog, via [email protected] of via (06) 40 71 40 73.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.024
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jonette Vochteloo, GZ psycholoog, via [email protected] of via 06-40714073
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 26-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 107972
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh