GZ-psycholoog Stemmings- en Angststoornissen
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wij hebben een leuke vacature in ons Centrum voor Stemmings- en Angststoornissen!

GZ-psycholoog

Uren in overleg

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!

Het team van Stemmings- en Angststoornissen is onderdeel van ons circuit Curatieve Zorg (CCZ). Wij bieden een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan diagnostiek, consultatie en behandeling, vooral in de specialistische GGZ, voor volwassenen met stemmings- (unipolair en bipolair) en angstproblematiek.

Vaak betreft het cliënten bij wie behandeling in de eerste lijn onvoldoende (blijvende) verbetering heeft gebracht. In de praktijk zien we veel mensen met co-morbiditeit, waardoor je al je behandel skills kunt inzetten en het nooit saai wordt!

Het behandelaanbod is groepsgericht of individueel, ook is er een deeltijdbehandeling met intensieve groepsbehandeling. CGT, CFT en Schematherapie zijn belangrijke pijlers onder onze behandelingen. We werken veelal multidisciplinair en waar nodig wordt het systeem van de cliënt bij de behandeling betrokken.

Wat ga jij doen?
Als GZ-psycholoog bij S&A pak je complexe vraagstukken op, waarover jij de regie voert. Triages, intakes en diagnostiek zijn, evenals het opstellen van behandelplannen en de uitvoering daarvan, jouw dagelijkse werkzaamheden. We werken met verschillende behandelmethoden en protocollen, waardoor ons aanbod gevarieerd én specialistisch is!

Wij zijn een multidisciplinair team en trots op onze onderlinge samenwerking en betrokkenheid bij elkaar. We kijken naar elkaar om en nemen de tijd voor elkaar.

Onze cultuur is positief, waarbij humor en een kritische blik naar jezelf, elkaar en het aanbod vanzelfsprekend is. Wanneer je een ‘probleem’ signaleert, denk je mee in de oplossing.

We lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren over een moeilijke casus, of om even uit te blazen als je een lastig gesprek hebt gehad. Maar ook om gewoon even te kletsen en te lachen! Je staat er nooit alleen voor!


Werkgeluk is een belangrijk thema in ons circuit. Wij willen dat iedereen met plezier en energie werkt in een omgeving waar je gelukkig kunt zijn. Een werkplek waar je voldoening ervaart door het groeien en benutten van je eigen talent en het gevoel hebt om bij te kunnen dragen aan een hoger doel.

Wat krijg je ervoor terug

 • Werkgeluk! En een inhoudelijk leuke en uitdagende baan!
 • Een team waarin je je thuis voelt, zodat je ook tot optimale resultaten kunt komen.
 • Een gevarieerd takenpakket, waarbij we samen kijken naar hoe je het vorm en inhoud kunt geven.
 • Samenwerken met verschillende professionals met elk hun eigen expertise
 • Maandelijks verzorgt Mediant een geaccrediteerde refereerbijeenkomst met een actueel thema. Interessant om te bezoeken!
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 (FWG 65 CAO GGZ).

Jij hebt

 • De opleiding tot GZ psycholoog afgerond en een geldige BIG-registratie
 • Zin om samen met het team verder te ontwikkelen
 • Een creatief brein, waardoor je buiten de gebaande paden kunt en durft te denken.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • Actief en ondernemend
 • Flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • En niet onbelangrijk; gezellig!

Wij kunnen ons voorstellen dat je kennis wilt maken!

Neem contact op met Marloes Landeweer, teammanager Centrum voor Stemming- en Angststoornissen ([email protected] of 053-488188). Wij wisselen graag, onder het genot van een kop koffie of thee, van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 287
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 24-12-2022
Nummer 115465

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg