Psycholoog (Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega-psycholoog voor 32 uur per week, die affiniteit heeft met ouderen in het verpleeghuis. Vanwege de toename van eerstelijns-aanvragen en de werkbegeleiding van onze PioG worden GZ-Psychologen nadrukkelijk verzocht te solliciteren, maar ook basispsychologen zijn van harte welkom. 

 

Je dag begint met een ADL-observatie van een dementerende bewoner op een PG-afdeling, die opstandig en afwerend reageert als hij wordt verzorgd.  Je ziet dat hij niet begrijpt van wat er van hem verwacht en gevraagd wordt. Samen met de verzorgende schrijf je daarna een omgangsadvies voor in het ECD. Daarna ga je naar een somatische afdeling voor de gedragsvisite, waar een cliënt met NAH en een cliënt met de ziekte van Parkinson worden besproken. Aansluitend heb je nog een gesprek met de dochter van een cliënt, die sinds het overlijden van haar man ’s avonds steeds weer naar hem op zoek gaat. Je hoopt dat informatie uit de levensloop aanknopingspunten geeft hoe je haar het beste kunt steunen in haar verlies.  

 

De middag begin je met het bijwonen van de behandelplanbespreking op de revalidatie afdeling, waar alle disciplines bij aanwezig zijn. Daarna staat er nog een neuropsychologisch onderzoek gepland bij een cliënt met toenemend claimend gedrag, waarbij men zich afvraagt of haar cognitieve vaardigheden nog wel toereikend zijn om terug te gaan naar de thuissituatie of dat er een andere woonvorm gezocht moet worden. Je eindigt de dag met het bijwonen van een werkgroep die voorstellen doet om het revalidatieklimaat te verbeteren.  

 

Je werkt in een fijn team van twee ervaren GZ-Psychologen, één PioG die in haar afronding zit en één basispsycholoog. We maken deel uit van een vakgroep met Maatschappelijk Werk, Geestelijke Verzorging en Muziektherapie, waarin we vanuit onze eigen vakinhoudelijke kennis een bijdrage leveren aan beleidsmatige ontwikkelingen. Het is onze intentie om de GZ opleiding te vervolgen.

Functie eisen

Jij: 

  • Hebt aantoonbare en relevante ervaring in de ouderenzorg
  • Neemt initiatief, bent ondernemend, bent een verbinder en kunt goed samenwerken
  • Hebt het hart op de goede plaats en zet het belang van de cliënt centraal
  • Hebt als vanzelfsprekend goede contactuele vaardigheden, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
  • Past goed in ons team met veel kennis van neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR  
  • Hebt visie en zin om de belangrijke rol van de psychologen in onze organisatie  verder te professionaliseren en verankeren
  • Ziet complexe hulpvragen als een uitdaging. Je ziet kansen, durft te denken buiten de kaders.

Inschaling

Salaris 
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring bij een volledige werkweek (36 uur) voor basispsycholoog maximaal € 4.744,40 bruto per maand (FWG 60) en voor GZ-Psycholoog maximaal € 5.584,67 bruto per maand (FWG 65).

Bijzonderheden

Informatie 
Wil je graag meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen met Laura Doornebosch, GZ-Psycholoog, via tel.: (0570) 698 200. 

Solliciteren 
Je kunt tot en met 28 februari 2021 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/288/psycholoog-32-uur-per-week-deventer

Een referentenonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Intern nummer 252
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Laura Doornebosch, GZ-Psycholoog
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 25-09-2020
Reageer voor 01-03-2021
Nummer 54940

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis