Hallo Cont(r)act!
Trajectum

Vind jij het geweldig om kwetsbare mensen te begeleiden zodat ze een goed leven leiden? Wil je leren en samenwerken? Dan kun jij aan het werk bij Trajectum in Eefde.

Wat ons betreft ben je meteen welkom!

We hebben mogelijkheden op diverse afdelingen. Samen kijken we welke afdeling het beste bij jouw capaciteiten en interesses past.

We zoeken Begeleiders (agogische opleiding MBO-4) en Persoonlijk Begeleiders (agogische opleiding HBO).

BEL OF APP 06 -20 49 26 33

Je hebt dan direct contact met één van onze Teammanagers van Verblijf Oost. Vervolgens kun je binnen een week onze collega’s spreken. Als we het samen eens zijn, dan krijg je direct een contract voor het aantal uren dat we dan overeenkomen. Je kunt ook eerst een dag mee draaien, zodat je kunt kijken of dit iets voor je is. We bespreken samen met je wat er mogelijk is. Aan het einde van de meedraaidag laten we je meteen weten of er (wederzijdse) interesse is om met elkaar in zee te gaan.

   

    

    

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Specialistisch Verblijf
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij één van onze Teammanagers van Verblijf Oost, 06 -20 49 26 33
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 04-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48696

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum