Locatie de Havezate, Verzorgende IG 2 x 24 uur per week Intramuraal & Kleinschalig wonen
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie De Havezate, team intramurale zorg en team kleinschalig wonen, zijn wij z.s.m. op zoek naar:

VERZORGENDE(N) IG 
2  x 24 uur per week

In deze functie ondersteun je de cliënten bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen en observeer je de cliënt en speelt daarbij adequaat in op de veranderde zorgvraag. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het welbevinden van de cliënt en creëer je een prettige sfeer waarin de cliënt zich op zijn gemak voelt.
Humor onderling tijdens het werk maar vooral ook met cliënten in de uitvoering van zorg- en dienstverlening levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en welbevinden van medewerkers en cliënten. Daarnaast heb je contact met de familie van de cliënt  om het welzijn van de cliënt te bespreken.
 

Functie eisen

Ben jij / heb jij ......?

In het bezit van een verzorgende IG diploma en wil je de theorie en praktijk die je geleerd hebt uitvoeren binnen een kleinschalige organisatie waarbij de cliënt centraal staat? Dan hebben wij de geschikte vacature voor jou!

Je hebt affiniteit met kwetsbare ouderen op een PG afdeling. 

Flexibele collega
De zorg gaat zoals je weet 24 uur per dag door. Daarom zijn wij op zoek naar flexibele collega’s die dag, avonddiensten en nachtdiensten willen draaien.

Teamspeler
Je bent een zelfstandige verzorgende IG die cliënten alleen of samen met een collega verzorgt.
Daarnaast kunnen collega’s op je bouwen wanneer dat nodig is. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de goede zorg aan onze bewoners.

Contactuele eigenschappen
Communicatie met cliënten is belangrijke eigenschap van een verzorgende IG. Je herkent verbale en non-verbale aanwijzingen van de cliënten. Naast het contact met de cliënten heb je ook contact met familieleden over het welzijn van de cliënt.
 

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 35. Tevens kennen wij een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden

Het nemen van referenties en het aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG welke niet ouder is dan 3 maanden is tevens geldig.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie De Havezate
Postcode 8031MK
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Informatie kun je in winnen bij Joop Cornelissen (teammanager a.i.) telefoonnummer: 038-200 1100
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 27-12-2018
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 42691
Doorsturen Bekijk PDF