HBO - Verpleegkundige - Korsakov
Atlant

Functieomschrijving

Weet jij opbouwende feedback te geven en werkzaamheden te coördineren binnen jouw team? Zie jij altijd mogelijkheden om jezelf en anderen op verpleegkundig gebied te verbeteren? Atlant is op zoek naar een:
HBO-Verpleegkundige – Syndroom van Korsakov - Markenhof
24-32 uur

Kom jij ons team versterken
Ons team bestaat uit helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen niveau 4 en medewerkers welzijn en activiteiten/woonbegeleiders. Jij als HBO opgeleide verpleegkundige wordt ingezet voor het uitvoeren, continue bewaken, ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van onze zorgverlening aan onze bewoners met het syndroom van Korsakov. Daarnaast heb je ook een coördinerende taak.

Korsakov expertise centrum en Topcare
Atlant wil vanuit advies, zorg, wonen, behandeling en begeleiding graag een bijdrage leveren aan het welzijn van bewoners met Korsakov en hun naasten. We zijn in transitie om  Expertise centrum Korsakov te worden, hier verzamelen we kennis over deze aandoening. In een expertisecentrum komen praktijk en kennis samen. Er ontstaan nieuwe kennisvragen en we passen nieuwe kennis toe. Innovatie in de zorg, kwaliteit en onderzoek zijn bij ons nauw verbonden. We zorgen voor een constante samenhang tussen specialistische zorg en behandeling, onderzoek (praktijkgericht, van onszelf en van derden) en kennisdeling binnen het regionale en landelijke netwerk. Hierbij werken we nauw samen met diverse kenniscentra en het universitair netwerk ouderenzorg Amsterdam (UNO-Amsterdam). Voor onze specifieke doelgroep Korsakov heeft Atlant het predicaat Topcare ontvangen. Topcare staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben.
Hierin heb jij als verpleegkundige de mogelijkheid om deel te nemen aan congressen of workshops. Je hebt de mogelijkheid je kennis te delen, uit te breiden en je organisatorische en communicatieve kwaliteiten te laten zien. 


"Als hbo-ver bij Atlant ben ik zowel werkzaam op de vloer, als op kantoor. Een super leuke afwisseling, wat zorgt voor diversiteit en ontwikkeling van mijzelf als professional. Op deze manier ben ik onderdeel van een team en blijf ik nauw betrokken bij de bewoners‘’
Kimberly Mateman (HBO Verpleegkundige bij Atlant)

Wat ga je doen
Je werkt met zorgprofessionals die gewend zijn om binnen een team op verpleegkundig, organisatorisch en procesmatig niveau mee te werken en te denken. 
In deze baan werk je voor 50% mee in de zorg en verleen je verpleegkundige, medisch geprotocolleerde en kwalitatief goede zorg. In de praktijk betekent dit dat je meedraait in alle diensten en het team tijdens het werken op verpleegkundige inhoud coacht. Die andere helft heb je een motiverende en aanjagende rol in het steeds beter maken van onze zorg en begeleiding Atlant breed. Aan de hand van Evidence Based Practice breng jij nieuwe ideeën in en geef je dit vorm op de afdeling. Je staat in nauw contact met jouw manager en jouw collega's om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt en wat het team en onze bewoners op de afdeling op dat moment nodig hebben. 
Je bent niet bang om vragen te stellen over zaken die vanzelfsprekend lijken en gaat graag op onderzoek uit. Natuurlijk neem je jouw collega’s en anderen hierin mee. De nadruk ligt op het samen doen waarbij jij een nadrukkelijke verpleegkundig inhoudelijke maar ook communicerende rol hebt!
Als HBO verpleegkundige ga je onder andere de volgende werkzaamheden doen:
• Verrichten van alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden;
• Aanspreekpunt directe collega’s en andere disciplines voor complexe zorgsituaties;
• Coachen van collega’s zodat zij vakinhoudelijk steeds beter worden; 
• Initiëren van verbeteringen en vernieuwen van kwaliteit van zorg Atlant-breed; 
• Projecten leiden; 
• Begeleiden leerlingen (werkbegeleider); 
• Onderzoek doen in het kader van Topcare; 
• Verder ontwikkelen van het expertise centrum. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Deze baan is jou op het lijf geschreven als je van pionieren houdt en gek bent op je vak. Als je daarbij ook warm kunt lopen voor de combinatie meewerken, professionaliseren en innoveren, lees dan vooral verder.
Wij gaan met plezier het gesprek met jou aan als je: 
• Beschikt over een afgeronde diploma HBO verpleegkundige niveau 5 of 6;
• Stevig in jouw schoenen staat; 
• Mensen enthousiast weet te maken;
• Weet om te gaan met bijzonder gedrag;
•  Feedback weet te geven;
• Talent hebt om collega’s verder te brengen in hun vak;
• Graag uitgedaagd wordt jezelf te blijven ontwikkelen; 
• Bereid bent onregelmatige diensten te draaien en om in het weekend te werken; 
• BIG geregistreerd bent.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topcare gaat.
Verder:
• Allereerst een zelfstandige baan waar jij je stempel op kan zetten! Jij wordt direct betrokken bij veranderingen en werkprocessen; 
• Een goed salaris van maximaal € 3.818,87 (CAO VVT FWG 50) en afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
• Direct een contract voor onbepaalde tijd
• De mogelijkheid parttime te werken (24-32 uur in de week); 
• Opleidingen; 
• Een eindejaarsuitkering van 7,4%; 
• Werken bij een werkgever met een gezonde groeiambitie en bij een vitale werkgever die jaarlijks een volleybal toernooi organiseert en aanbiedt om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan jouw actuele cv en motivatie via de knop "solliciteren" of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/hbo-verpleegkundige-markenhof/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Passende kandidaten worden binnen 48 uur beantwoord. Een referentiecheck maakt deel uit van deze procedure. Je bent in staat om een geldige VOG verklaring te overhandigen. 

Heb jij nog vragen? 
Bel of app dan naar of Claudia Verheggen (recruiter) op 06 82 52 69 43.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 49-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Markenhof (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 04-10-2021
Ingangsdatum 04-06-2021
Nummer 68771
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant