Verpleegkundige (avond- en nachtdiensten) Haaksbergen en Berkelland.
Livio

Functieomschrijving

Voor ons enthousiaste team van de verpleegkundige dienst Haaksbergen/Berkelland zijn wij op zoek naar een flexibele en ervaren verpleegkundige ter vervanging van een collega die met pensioen gaat, voor 20-24 uur.

Ben jij een enthousiaste en betrokken verpleegkundige en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer en wie weet kom je binnenkort ons team versterken.

Als verpleegkundige maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van verpleegtechnische handelingen op intramurale locaties in Haaksbergen en Berkelland. Je werkt in de avond- en nachtdiensten voor de verpleeghuiscliënten in Haaksbergen en Berkelland. Je bent aanwezig op één van de locaties en kan gebeld worden om bij te springen op de diverse locaties. Het gaat hierbij om somatiek, PG (ook jong dementerenden) en lichamelijk gehandicapten, waarvan er een aantal afhankelijk zijn van de beademing. Je springt in op allerlei (complexe) zorgvragen van de collega’s van de diverse locaties. Je doet de triage en hebt contact met de arts/specialist ouderengeneeskunde en/of andere behandelaars. Als verpleegkundige begeleidt en coach je medewerkers bij zorginhoudelijke taken. Daarnaast heb je een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzien van de evaluatie van protocollen, procedures en ontwikkelingen in het team.

Voor deze specifieke vacature zijn we op zoek naar iemand die een uitdaging ziet in het werken in een groot gebied (Haaksbergen en Berkelland) en iemand die bereid is tot het werken van avond- en nachtdiensten.

Functie eisen

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma óf MBO niveau 4 Verpleegkundige opleiding met meerdere jaren werkervaring. Voor het werken met beademing- en hoestmachines is training van het UMCG noodzakelijk;
  • Je bent deskundig, initiatiefrijk, flexibel en collegiaal;
  • Je hebt een heldere visie op het verpleegkundig beroep en kunt daar inhoud aan geven;
  • Je bent BIG geregistreerd en actief in het kwaliteitsregister V&VN;
  • In het bezit van een rijbewijs B. Je kan gebruik maken van een Livio auto voor dienstreizen, vervoer voor woon-werk verkeer dient door jouzelf te worden verzorgd.

Inschaling

Ons aanbod:

  • We bieden je een baan aan in een fijn team binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Uitdaging in je werk middels het verlenen van (complexe) zorg waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.
  • Je wordt ingedeeld in FWG 45 of FWG 50, inpassing op basis van ervaring en opleiding.
  • Contract voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Solliciteren kan via www.livio.nl of via www.zorgselect.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 21 januari.

Voor meer informatie zijn wij te bereiken tussen 15.30 uur en 7.00 uur op telefoonnummer 06-51092231 (verpleegkundige dienst Haaksbergen)

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voorwaarde voor een aanstelling

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, locaties in Haaksbergen en Berkelland
Postcode 7151DW
Stad Eibergen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij 06-51092231 (verpleegkundige dienst Haaksbergen)
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 20-11-2019
Ingangsdatum 01-04-2020
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 48114
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio