Hbo/mbo stage in de thuiszorg (Apeldoorn)
KleinGeluk

Functieomschrijving

Kleine dagelijkse geluksmomentjes staan bij ons voorop, om iedere dag de moeite waard te maken. Wil jij hier ook graag aan bijdragen? Kom dan bij ons werken!

KleinGeluk is blijven leren en ontwikkelen

Zet jij je hart graag in voor de ouderenzorg? Kies voor een stageplek dat gelukkig maakt en solliciteer als Stagiaire in de thuiszorg bij KleinGeluk!

Voor de thuiszorglocaties van KleinGeluk in Apeldoorn zijn wij op zoek naar Mbo/hbo stagiaires vanaf september 2022 (latere periode is ook mogelijk).

Wat ga je doen?

De thuiszorgteams van KleinGeluk werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

In de thuiszorg kom je bij cliënten thuis, ieder met een eigen zorgvraag. Je hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact.

Stage lopen in de thuiszorg is veelzijdig en uitdagend, geen werkdag is hetzelfde! Dat maakt het ook zo leerzaam, uitdagend en leuk.
Stagelopen bij KleinGeluk is een goede manier om er achter te komen of de thuiszorg bij jou past.

Als stagiaire verpleegkunde of verzorgende IG ondersteun je onze thuiszorgteams. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken. De werkzaamheden/taken zijn afhankelijk van je studie en opleidingsjaar.

Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen op school en/of eerdere stages uitgevoerd.

Je krijgt alle ruimte om jouw opdrachten uit te voeren en je verder te ontwikkelen. Uiteraard ontvang je goede begeleiding van ervaren collega’s.

Functie eisen

  • Je volgt één van de volgende opleidingen:

– Niveau 3 – Verzorgende IG (mbo)
– Niveau 4 – Verpleegkunde (mbo)
– Verpleegkunde (hbo-V)    

  • Je bent nieuwsgierig naar het werken in de (thuis)zorg;
  • Je bent sociaal aangelegd en flexibel inzetbaar; je hebt er geen bezwaar tegen om ook eventueel in het weekend te werken en onregelmatige diensten te draaien;

Inschaling

  • Een uitdagende leerzame stageplaats in de thuiszorg vanaf september 2022 (een latere periode is ook mogelijk);
  • Je ontvangt een stage overeenkomst voor de gehele duur van jouw stageperiode en krijgt een uitstekende stagevergoeding (€ 450,- bruto per maand bij 4 of meer stagedagen per week);
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • Na jouw stageperiode de mogelijkheid om te blijven; je hebt dan gelijk een leuke (bij)baan!

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor een stageplaats dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je CV en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman of Annette van den Berg (Managers Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg Kristal
Postcode 7323 RC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Overig
Stagiair
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 05-09-2022
Nummer 112628

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk