HBO-V studenten voor het HBO-V duaal traject
ZGT

Functieomschrijving

Je doorloopt leerjaar drie en vier van de HBO-V op drie verschillende verpleegafdelingen in ZGT. De theorie van de opleiding volg je via Saxion Parttime School. Als duale student op de afdeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je zult je taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden gefaseerd uitbreiden. De context is het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent als coördinator het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie en andere disciplines. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je ontwikkeling zal in het teken staan van verpleegkundig leiderschap. Klinisch redeneren, coördinatie van zorg, afdeling overstijgende coördinatie en praktijkgericht onderzoek maken onderdeel uit van de dagelijkse praktijk.

Functie eisen

Je volgt de HBO-V opleiding en hebt de eerste twee jaar van je studie succesvol afgerond. Je wilt je studie en ontwikkeling vervolg geven in ZGT via een duaal traject. Je voelt je thuis in een dynamische ziekenhuis omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het vanzelfsprekend om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Als derdejaars duale student ben je zelfsturend en voer je de regie over je eigen leerproces. Dat wil zeggen dat je een pro-actieve leerhouding aanneemt en met je collega werkbegeleiders je ontwikkeling in de praktijk vorm kunt geven.

Inschaling

Jouw salaris bedraagt in het 3e leerjaar € 1.772,= bruto per maand en in het 4e leerjaar € 1.971,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Een meeloopochtend is een onderdeel van de selectieprocedure.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carla Telgenkamp, unithoofd, telefoonnummer 088 708 4067 en Mariël Tunderman, P&O adviseur, telefoonnummer 06 12 99 21 45, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-02-2020
Reageer voor 30-04-2020
Ingangsdatum 01-09-2020
Nummer 51404

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT