hbo-V verpleegkundige Specialistisch Verpleegkundig Team en Regioverpleegkundige (Salland) 28 tot 36 uur per week
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Jij bent als verpleegkundige de expert op het gebied van verpleegkundige aandachtsgebieden en draagt deze uit binnen Solis (verpleeghuis, woonzorgcentrum, thuiszorg en het Hospice) maar ook buiten Zorggroep Solis, als Regioverpleegkundige, in de regio Salland. Jij wilt het team versterken door de 24 uurs zorgverlening in te vullen en te waarborgen. Kun jij je hoofd koel houden in de meest uiteenlopende situaties? Houd je van een uitdaging, wil je werken in een zelf organiserend team en durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Welkom!

Functie eisen

Jij

  • bent in het bezit van een diploma hbo-V of de bereidheid deze opleiding te volgen.
  • verleent complexe zorg aan met name oudere zorgvragers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: infusietherapie, pijnbestrijding in de palliatieve fase, palliatieve sedatie, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen.
  • verleent geplande en ongeplande verpleegkundige zorg, doet verpleegkundige triages en kunt adequaat reageren op uiteenlopende (zorg)vragen.
  • hebt naast je uitvoerende handelingen en werkzaamheden bij de cliënt een belangrijke taak in het geven van advies, instructie en scholing aan verzorgenden en verpleegkundigen.
  • bent de centrale figuur tussen manager en zorgverlener en werkt samen met professionals uit de 1e en 2e lijn.
  • hebt een belangrijke coördinerende functie binnen de organisatie.
  • beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal €3.818,87 (FWG 50) bruto per maand bij een volledige werkweek. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Je kunt reageren tot en met 8 oktober 2021 via onderstaande knop solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers van Solis hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Hilde Korvemaker, specialistisch verpleegkundig team 06 53748137.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden vergoed door Solis.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 09-10-2021
Nummer 71065

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis