Hbo-verpleegkundige / casemanager dementie
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Ben jij als HBO-Verpleegkundige toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Heb je een speciale band met de doelgroep Dementie? Dan hebben wij een prachtige uitdaging.

Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een ervaren en professionele HBO-Verpleegkundige/Casemanager Dementie voor 22 uur per week

Wat ga je doen?

Binnen het vakgebied dementie ben je het 1e aanspreekpunt voor cliënten, mantelzorgers en andere zorgverleners. Daarnaast kan je als HBO-verpleegkundige breder ingezet worden binnen de organisatie.

Je bezoekt en ondersteunt de cliënten in de thuissituatie, geeft voorlichting en advies over (de gevolgen van) dementie en de mogelijkheden op het gebied van zorg- en dienstverlening. Je houdt intakegesprekken en geeft adviezen gericht op wonen, zorg en welzijn. Vervolgens vertaal je deze naar zorg- en ondersteuningsplannen en draagt hier ook aan bij. Je ziet toe op de kwaliteit en continuïteit van de geleverde begeleiding en ondersteuning en coördineert en bewaakt dit. Veranderingen en bijzonderheden in de gezondheid van de cliënt signaleer en rapporteer je en zo nodig stel je het zorgplan bij.

Tevens initieer en neem je deel aan Multi Disciplinaire Overleggen (MDO’s) en neemt zo nodig ook deel aan cliënt teambesprekingen. Ook geef je klinische lessen, voorlichting, instructie en advies aan collega’s in de teams en lever je een bijdrage aan het verbeteren van zorgprocessen d.m.v. het op- en bijstellen van protocollen. Daarnaast onderhoud en participeer je in externe netwerken.

Als ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Thuiszorg.

Functie eisen

 • Je beschikt over een Hbo diploma Verpleegkunde, aangevuld met kennis en meerdere jaren ervaring binnen het vakgebied psycho-geriatrie
 • Je hebt de aanvullende opleiding Casemanagement Dementie gevolgd (pré) of je bent bereid om deze opleiding nog te volgen;
 • Je hebt ervaring met (complexe) zorgsituaties;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Sociale kaart en ondersteuningsaanbod in Apeldoorn;
 • Je neemt initiatief, bent ondernemend en een prettige gesprekspartner;
 • Je kunt zelfstandig werken, neemt verantwoordelijkheid en kan goed omgaan met weerstand;
 • Je bent bereid als HBO-verpleegkundige ook breder ingezet te worden binnen de organisatie;

Inschaling

 • Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan voor gemiddeld 22 uur per week;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst  voor de duur van 1 jaar; daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 50, cao VVT (maximaal € 3.818,87 bij een 36-urige werkweek);
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een deskundig team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Is deze uitdaging jou op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met jou!
Reageren kan tot 30 november a.s.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) of Wendy Eshuis (Casemanager Dementie), beiden bereikbaar via de Zorglijn 0800 – 0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

De vacature wordt zowel gelijktijdige intern als extern uitgezet.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Publicatiedatum 08-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 72551

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk