HBO Verpleegkundige | Extramuraal
Livio

Functieomschrijving

Wil je een afwisselende functie waarin je optreedt als ambassadeur binnen een professioneel georganiseerd thuiszorgteam? Sta je daarnaast stevig in je schoenen, handel je proactief en hou je het hoofd koel wanneer je belangrijke keuzes moet maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige inventariseer je de zorgbehoefte van de cliënt en draag je bij aan hun geluk en zelfredzaamheid. Door goed in gesprek te gaan achterhaal je wat de cliënt nodig heeft ter bevordering van zijn kwaliteit van leven. Je monitort en evalueert de zorgbehoefte continue en schakelt indien nodig externe partijen in, zoals de huisarts en de specialistisch verpleegkundige. De wijk is jouw werkomgeving en je maakt onderdeel uit van een professioneel georganiseerd thuiszorgteam. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die door het buurtteam wordt geleverd en je treedt op als ambassadeur. Het is daarnaast jouw taak om in de wijk een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Waar ga je werken?
Livio is werkzaam binnen Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Extramurale wijkteams verlenen zorg aan cliënten in één van deze regio’s.

Graag horen we in je motivatiebrief naar welke regio jouw voorkeur uitgaat en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Vervolgens zoeken we samen naar de juiste match.

Wat krijg je?
- Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je te maken krijgt met complexe en snel veranderende thuiszorgsituaties;
- Een functie waarin je een voorbeeldfunctie vervult binnen het thuiszorgteam;
- Salaris van minimaal €2.338,08 en maximaal €3.582,26 op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 45-50 (inschaling op basis van werkervaring);
- Een contract voor onbepaalde tijd;
- Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
- 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
- Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen en fitnessabonnementen en nog veel meer;
- Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
- Passie voor het achterhalen van de zorgvraag en het versterken van de kwaliteit van zorg;
- Ideeën over de ontwikkeling en inrichting van professioneel georganiseerde thuiszorgteams;
- Kennis van complexe en snel veranderende verpleegkundige zorgvragen en problematiek, relevante wet- en regelgeving en de gezondheidszorg in het algemeen;
- Flexibiliteit om te werken in een dynamische werkomgeving met wisselende werktijden;
- Sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden om een netwerk op te bouwen en te onderhouden in de wijk.

In praktische zin:
- Een afgeronde HBO-opleiding Verpleegkunde;
- Een geldige BIG-registratie;
- Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
- Een rijbewijs B.

Solliciteer en kom bij ons werken!

Ben jij enthousiast over de vacature? Hartstikke leuk! Solliciteer dan via onze website met je CV en motivatiebrief.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, a.klein.gunnewiek@livio.nl of 053-4603793
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 10-04-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 10-04-2020
Nummer 52537
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio