Hbo Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Marken Haven
Atlant

Functieomschrijving

Weet jij opbouwende feedback te geven en werkzaamheden te coördineren binnen jouw team? Zie jij altijd mogelijkheden om jezelf en anderen op verpleegkundig gebied te verbeteren? Atlant is op zoek naar een:

Hbo Verpleegkundige | Gerontopsychiatrie | Marken Haven

Wat ga je doen?
Je werkt met zorgprofessionals die gewend zijn om binnen een team op verpleegkundig, organisatorisch en procesmatig niveau mee te werken en te denken.  In deze functie werk je voor 50% mee in de zorg en verleen je verpleegkundige, medisch geprotocolleerde en kwalitatief goede zorg. In de praktijk betekent dit dat je meedraait in alle diensten en het team tijdens het werken op verpleegkundige inhoud coacht. 

De andere helft van jouw werk bestaat uit een verbindende rol spelen tussen het zorgteam en het multidisciplinaire team, de uitrol van het op macroniveau vastgestelde beleid voor de Vereniging voor Gerontopsychiatrie. Ook behoud en verbeter jij in nauwe samenwerking met jouw collega hbo verpleegkundigen en de managers van de gerontopsychiatrische doelgroep de kwaliteit van zorg en durf jij kritische vragen te stellen in dit proces. Nieuwe beleidsstukken implementeren en praktijkgericht onderzoek doen behoort ook tot jouw takenpakket. Hoewel de functie van hbo verpleegkundige binnen de gerontopsychiatrische doelgroep voor iedereen gelijk is zijn de taken zodanig verdeeld dat ieders kwaliteiten het best naar voren komt. Ook wordt bij de verdeling van taken rekening gehouden met waar jij je verder in wilt ontwikkelen.  

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Marken Haven is een locatie binnen Atlant en je werkt met mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Je zal gaan werken op een opname-, diagnostiek en doorstroom afdeling. Cliënten worden vanuit een brede context opgenomen. Op deze afdeling staat het stabiliseren van zowel de psychiatrische als de somatische zorgvraag op de voorgrond. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen en behoeften van de bewoners. Dit gaat om cliënten met een complexe zorgvraag, dit omdat er bijvoorbeeld sprake is van angst- een persoonlijkheidsstoornis of stemmingswisselingen. De psychiatrische aandoening wordt gecombineerd met een somatische en/of cognitieve zorgvraag. Dit maakt elke bewoner uniek en zorg op maat noodzakelijk. Het zijn kleurrijke mensen met elk een bijzonder verhaal. 

De stapeling van problemen bij de GP+ bewoners vraagt om een specialistisch en methodisch zorgaanbod. In de basis werken wij daarom volgens de visie van herstel ondersteunend werken. Dit doen we door integrale multidisciplinaire zorg te bieden in verschillende leefmilieus door een uitgebreid multidisciplinair behandelteam en zorgteam die over voldoende expertise en GP-competenties (zoals vastgelegd in het competentieprofiel) beschikken. Daarnaast is er een breed aanbod aan activiteiten en werkzaamheden zodat bewoners een voor hen zinvolle dag invulling kunnen hebben. 

Het zorgteam van afdeling Passage is een mix van verpleegkundigen, woonbegeleiders en verzorgenden. Het is een team wat snel kan schakelen, waar het normaal is om feedback te geven en te ontvangen en waar zelforganisatie de boventoon voert. 

"Als hbo verpleegkundige ben ik zowel werkzaam op de vloer, als op kantoor. Een super leuke afwisseling, wat zorgt voor diversiteit en ontwikkeling van mijzelf als professional. Op deze manier ben ik onderdeel van een team en blijf ik nauw betrokken bij de bewoners”. Kimberly Mateman (Hbo Verpleegkundige).

Functie eisen

Wat neem je?
Heb jij een diploma Hbo Verpleegkundige en ben je flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 4.061,27 (CAO VVT FWG 50) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 32 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Kimberly? Solliciteer via de knop “solliciteren
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Wendela de Visser (manager) op 06 22 06 25 08. Geschikte sollicitanten worden zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen. 

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 01-23
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 24-01-2023
Reageer voor 14-04-2023
Ingangsdatum 10-01-2023
Nummer 116850
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant