HBO verpleegkundige (24-28 uur per week Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Kun jij je hoofd koel houden in de meest uiteenlopende situaties? Houd je van een uitdaging, wil je werken in een zelf organiserend team en durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken per 1 mei 2019 een BIG geregistreerd HBO verpleegkundige voor 24 tot 28 uur per week voor het Specialistisch Verpleegkundige Team.

Functie eisen

Als verpleegkundige ben je de expert op het gebied van verpleegkundige aandachtsgebieden en draagt deze uit binnen Zorggroep Solis (verpleeghuis, verzorgingshuis, Solis Thuiszorg en de Hospice) maar ook buiten Zorggroep Solis. Je verleent complexe zorg aan met name oudere zorgvragers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: infusietherapie, pijnbestrijding in de palliatieve fase, palliatieve sedatie, wondzorg en overig verpleegtechnische handelingen. Je verleent geplande en ongeplande verpleegkundige zorg en kunt adequaat reageren op uiteenlopende (zorg)vragen.

Naast je uitvoerende handelingen en werkzaamheden bij de cliënt heb je een belangrijke taak in het geven van advies, instructie en scholing aan verzorgenden en verpleegkundigen.

Binnen deze functie ben je de spil tussen manager en zorgverlener en werk je samen met professionals uit de 1e en 2e lijn. Tevens heb je een belangrijke coördinerende functie binnen de organisatie. Een uitdagende en afwisselende baan dus!

Om deze taken uit te kunnen voeren ben je zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en beschik je over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je wilt het team versterken door de 24 uurs zorgverlening in te vullen en te waarborgen.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

 

 

 

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 3.582,26 (FWG 50) bruto per maand bij een volledige werkweek. De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

 

Bijzonderheden

Solliciteren
Je kunt reageren tot en met 31 maart 2019 via www.zorggroepsolis.nl/vacatures solliciteren. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers van Solis hebben voorrang volgens interne procedure.

 

Meer informatie? 
Neem contact op met Laura van Sluijs, manager Wijkzorg tel.: 06-23 98 2021.

 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Intern nummer 76
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 01-04-2019
Ingangsdatum 15-03-2019
Nummer 44427

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis