HBO-verpleegkundige FACT
GGNet

Functieomschrijving

Heb jij veel affiniteit met het werken met EPA-patiënten of wil jij deze ervaring graag op doen in een ambulante setting? Dat kan bij ons tijdens het zwangerschapsverlof van onze HBO-v'er in de periode van december tot mei 2021!

Dit ga je doen
Als HBO-Verpleegkundige houd je verpleegkundige intake gesprekken, verken je de situatie en verzamel je informatie over nieuwe patiënten. Jij voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen en verzorgt de registratie en rapportages voor het patiëntendossier. De (acute) hulpvragen beoordeel jij en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je stemt af met interne en/of externe disciplines. Als behandelcoördinator organiseer en bewaak je het behandeltraject in samenspraak met de regiebehandelaar. Daarnaast verleen je consultatie aan interne en externe hulpverleners. Je draagt bij aan ontwikkelingen aan modules, werkwijzen en protocollen. Je werkt vanuit rehabilitatie gedachten en draagt hiermee de missie van GGNet uit, namelijk het terugdringen van 30% chroniciteit. Je werkt in een multidisciplinair teamverband.

Je stelt behandelplannen op, voert deze uit en je levert een bijdrage aan het behandel- en zorgplan. Tevens participeer je in de multidisciplinaire overleggen.

Ieder lid van ons FACT-team heeft een eigen caseload. Daarnaast is er altijd een gedeelde caseload waarin je samen met collega’s van andere disciplines deelbehandelingen vormgeeft. Je speelt in ons team een grote rol in het ondersteunen van behandeling van onze patiënten. Ambulant werken betekent zelfstandig denken en handelen in een krachtige samenwerking met het team en de ketenpartners.

Voorkeur hebben wij voor HBO-v'ers die veel ervaring hebben met EPA-patiënten.

Hier ga je werken
GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische en psychiatrische problemen. Veel aandacht besteden wij aan preventie. Wij doen dat met ongeveer 2400 professionals. Samen bieden we patiënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Onze behandelvoorzieningen zijn gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio Gelderland. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben patiënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Bovendien geloven wij in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Twee grote FACT-teams en twee poli-teams werken in en vanuit Winterswijk. Wij bieden hulp aan volwassenen in de specialistische ggz in een ambulante setting. Je werkt in één van de beide FACT-teams. De teams zijn gecertificeerd en werken conform de richtlijnen van het CCAF.

Dit ben jij

Zelfstandig werken en creatieve oplossingen vinden voor niet alledaagse problemen, horen ook bij jou. Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten. Jij neemt je verantwoordelijkheid en hecht grote waarde aan samenwerking, kwaliteit en aan klantgerichtheid. Je bent in staat om betrokkenheid en professionaliteit goed met elkaar in evenwicht te houden en je kan omgaan met belangentegenstellingen die er soms zijn tussen betrokkenen.

Daarnaast:
• Ben je een gediplomeerd HBO-verpleegkundige (inclusief BIG-registratie)
• Heb jij (bij voorkeur) een aantal jaren relevante werkervaring en ervaring met ernstig psychiatrische patiënten
• Ben je in bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:

✔ Een tijdelijk dienstverband (december 2020 tot mei 2021) voor minimaal 32 uur per week.
✔ Een goed salaris (CAO FWG50, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.571,-).
✔ Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Solliciteren

Solliciteren
Ben jij deze enthousiaste collega die wij zoeken, solliciteer dan via onderstaand formulier voor maandag 7 september 2020!

Wil je meer weten over de functie? Maria Wolterinck, manager Ambulant Winterswijk vertelt je graag meer, via 088 - 933 1900.
Dorien Reinders, sociaal psychiatrisch verpleegkundige & Voorvrouw bij FACT Winterswijk staat jou ook graag ter woord! Zij is te bereiken op 088 - 933 1900.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Judith van Duijn, Recruiter, via 06-51143678.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202224
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Winterswijk
Postcode 7101BN
Stad Winterswijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 27-07-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Reageer voor 07-09-2020
Nummer 54009

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet