HBO Verpleegkundige in de wijk bij Carinova
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Er zijn teams in de stad en ook in het buitengebied. Wil jij graag werken in de wijk Borgele in Deventer, dan is deze vacature geschikt voor jou! Wij zoeken een wijkverpleegkundige voor het thuiszorgteam Borgele in Deventer.

Als HBO verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de dienstverlening van het team en vervul je de rol van regisseur en coach. Je hebt een belangrijke rol in de toegang tot zorg. Zo indiceer je alle zorg en stel je deze zo nodig bij.

Dit betekent dat je samen met je collega’s uit de teams bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw deskundigheid is hierbij van heel groot belang, want je coacht en ondersteunt de collega’s binnen je team bij de professionele ontwikkeling en invulling van de rollen. Daarnaast werk je samen met collega’s in de uitvoering van de cliëntenzorg. Je verricht preventieve, curatieve en begeleidende taken in (hoog)complexe situaties.

Carinova biedt jou:

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd

 • Inschaling op basis van cao VVT (max € 3.582,26 per maand)

 • Diverse opleidingsmogelijkheden

 • Collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

 • Zeer actieve personeelsvereniging

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma HBO-V

 • Je bent BIG-geregistreerd

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je werkt graag samen met collega’s

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dika Karssenberg, te bereiken op telefoonnummer 06-30362272.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-12-2019
Reageer voor 23-02-2020
Ingangsdatum 23-12-2019
Nummer 50377
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova