Hbo Verpleegkundige Kanaalstraat Heerde
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor de locatie Kanaalstraat in Heerde zoeken wij een hbo Verpleegkundige voor 18 uren per week.

Locatie Kanaalstraat is een woonlocatie voor 24 ouderwordende cliënten waar overdag interne dagbesteding geboden wordt.

Als hbo Verpleegkundige vorm je samen met de mbo verpleegkundigen het verpleegkundige team van de locatie. Je geeft inhoudelijk sturing aan het verpleegkundige team. Taken van het verpleegkundige team op locatie zijn het uitvoeren van dagelijkse triage en begeleiden van huisartsbezoeken, het vormgeven van medisch beleid op locatie, het analyseren van medische incidenten en het opstellen en uitvoeren van verbetertrajecten voor de locatie. Het verpleegkundige team draagt zorg voor scholing en kennisbevordering en de medische alertheid van medewerkers op locatie. Ook onderhouden zij de contacten met de huisarts, apotheek, overige behandelaren en betrokken instanties. 

Je neemt 4x per jaar deel aan collegiale intervisie en scholingsactiviteiten, die landelijk worden georganiseerd. Een aantal hbo Verpleegkundigen maken daarnaast deel uit van de landelijke vakgroep waar zij landelijk beleid ten aanzien van verpleegkundige zorg uitwerken.

Functie eisen

Over jou
Je hebt een afgeronde verpleegkunde opleiding op hbo niveau. Ervaring met de doelgroep is een pre. Je kunt onregelmatige diensten (7/24 uur) werken.

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2085,- en maximaal €3189,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 28 oktober via de sollicitatieknop op de werken voor Philadelphia website (vacaturenummer 356). Heb je nog vragen? Bel met Jessica Veldkamp, locatiemanager, op telefoonnummer 06 - 23 40 72 58. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Type Vacature
Intern nummer 356
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Kanaalstraat, Heerde
Postcode 8181 HV
Stad Heerde
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 28-10-2020
Nummer 55308

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg