HBO Verpleegkundige met initiatief in de wijk
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Ben jij een proactieve en meedenkende HBO verpleegkundige? Een professional die geen verantwoordelijkheid uit de weg gaat? Een rolmodel met overzicht die bijdraagt aan nóg betere zorg in de wijk? TMZ kijkt uit naar jouw inbreng.

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Locatie:                             Regio Borne
Afdeling:                            Wijkzorg
Aantal uur:                        28 uur (in overleg)

De TMZ wijkteams staan met beide benen in de lokale gemeenschap. Dat doen ze door samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel te houden. Deze goede sfeer en ‘we-doen-het samen’ cultuur zijn kenmerkend binnen de wijkregio’s en versterken het werkplezier en teamgevoel. Op deze wijze voorzien we samen de cliënten dagelijks van een goede zorgverlening.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als wijkverpleegkundige indiceer jij de zorg en voer jij de voorbehouden verpleegkundige handelingen uit. Jij hebt oog voor zorgkwaliteit en het voortdurend verbeteren daarvan. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s, cliënten, familie en andere zorgverleners. Jouw coördinerende taken liggen vooral op het zorginhoudelijke vlak. jij hebt overzicht en biedt een klankbord voor jouw collega’s. Jij signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de leidinggevende.

In gesprek
Door gesprekken met cliënten bouw jij een langdurende vertrouwensrelatie op. Jij analyseert gedrag en omgeving en stelt preventieve interventies voor. Jij betrekt de cliënt en zijn netwerk bij het halen van de zorgdoelen. Het bevorderen van de zelfredzaamheid staat daarbij continu voorop.

Organisatie- en wijkniveau
Jij ziet het werk van het team in de context van de organisatie en jouw wijk. Jij begrijpt financieel-economische belangen. Jij signaleert kansen om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van TMZ te vergroten. Ontwikkelingen in jouw wijk kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg in de toekomst.

Op de hoogte blijven
Als professionele HBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris FWG 50 (max. € 3.818.87 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Gebruik van een TMZ dienstauto (of fiets) voor werkzaamheden in de wijk;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma HBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van regionale sociale kaart;
 • Rijbewijs;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

HBO verpleegkundigen zien mogelijkheden. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de wijkteams? Bel 0900 -2 453 453 en vraag naar Karin Wassen (Leidinggevende wijkregio Borne);
 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Stuur een mail naar Recruitment via [email protected];
 • Wil jij een keer meelopen met een team? Dat is mogelijk na de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij de wijk wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Zodra wij de nieuwe collega hebben gevonden, sluiten wij de vacature.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE072
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Wijkteams Borne e.o.
Postcode 7622 CM
Stad Borne
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Recruitment
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 20-01-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 18-01-2022
Nummer 73774

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)