HBO Verpleegkundige
Noorderboog

Ben jij die daadkrachtige en betrokken verpleegkundige die wij zoeken?

Vervul jij graag deze veelzijdige én afwisselende functie in de ouderenzorg? Ben jij die enthousiaste 'spin in het web' welke optimaal kan verbinden op een creatieve manier met een kritische blik op de zorg en het welzijn? Dan ben je van harte welkom om ons team als HBO Verpleegkundige te versterken!

Waar kom je te werken?

Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag. Binnen Woonzorgcentrum Nijenstede zijn enkele verhuurde appartementen. Op het moment dat daar een zorgbehoefte is, biedt ons thuiszorgteam deze ondersteuning. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan cliënten buiten Nijenstede. Deze ondersteuning vindt onder andere plaats in de aanleunwoningen van Zonnekamp en in de wijken hierom heen. Het kantoor vertrekpunt is Nijenstede. Het werk is heel divers en géén dag is hetzelfde!

Thuiszorg Noorderboog bestaat uit een groep ervaren verpleegkundigen en verzorgenden IG, die in overleg met de cliënt zorg levert bij de cliënt thuis wanneer dat nodig is. Dat is namelijk ons streven: rechtstreekse en persoonlijke zorg bieden, waarin het persoonlijk contact met de cliënt een centrale plaats inneemt. Je komt te werken bij het thuiszorgteam van regio Steenwijkerland.

Wat ga je precies doen?

Jouw belangrijkste rol binnen het zorgteam is het waarborgen en bevorderen van persoonsgerichte zorg en ondersteuning. Je bent een initiator en kartrekker op het gebied van kwaliteitszorg, innovatie en praktijkonderzoek in samenspraak met de leidinggevende zorg- en dienstverlening. Binnen de zorgteams geef je functioneel-inhoudelijke aansturing. Je zorgt dat we als professioneel (multidisciplinair) team de eigen regie van cliënt en diens naasten ondersteunen en versterken. Als verpleegkundige niveau 5 ben je de coördinator van het hele zorgproces. Je zorgt ervoor dat zoveel mogelijk sprake is van een samenhangend multidisciplinair aanbod dat aansluit op de behoeften van cliënten of (groepen) zorgvragers. Vanuit die regiefunctie neem jij het initiatief, je coördineert en organiseert de inzet van andere zorgverleners. De basis van jouw handelen is het klinisch redeneren. Op basis van de verpleegkundige diagnose kun je zorg indiceren. Je ontvangt functioneel adviezen en leiding van de leidinggevende zorg- en dienstverlening. Naast het team van Thuiszorg Nijenstede, maak je deel uit van het team van hbo-verpleegkundigen Noorderboog. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en past de nieuwste inzichten toe;
  • Je bent een reflectieve professional die proactief en preventiegericht werkt;
  • Je levert een constructieve bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en de dienstverlening zowel op je werkplek als binnen de organisatie;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent geduldig, creatief en ontwikkelingsgericht en leert graag van en met elkaar van ervaringen;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van HBO Verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 50 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Om voor onze organisatie te kunnen werken als verpleegkundige, is het een voorwaarde dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. We willen graag dat jij aantoonbaar deskundig bent en blijft. Noorderboog vergoedt daarom de jaarlijkse kosten voor lidmaatschap van V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN).

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met José Rotensen-Bisschop, HBO Verpleegkundige, bereikbaar van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 06-20582851 en via [email protected].

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan in onderstaand overzicht je gegevens in, vóór 08-08-2022 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457275
Organisatie Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij José Rotensen-Bisschop, HBO Verpleegkundige: 06-20582851
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 22-07-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112790
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog