HBO verpleegkundige Weemelanden
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Functieomschrijving

Ben jij de kartrekker die zin heeft in een uitdagende functie? Vind jij het leuk om een spilfunctie te hebben binnen de teams en richting andere disciplines? Heb jij affiniteit met projectmatig werken, zowel binnen de locatie als regionaal. Ben jij in staat om op een prettige wijze kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan? Dan past deze vacature bij jou!

Wat wil jíj?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Locatie:                    De Weemelanden in Vriezenveen                                       
Aantal uur per week:   minimaal 24 uur

Op de locatie Weemelanden kijken wij uit naar collega’s die willen samenwerken aan de verdere vormgeving van de teams en de zorgverlening binnen de afdelingen (zowel PG als somatiek). De Weemelanden is een modern en sfeervol verpleeghuis dat zich kenmerkt door gedrevenheid en kwaliteit in de zorgverlening.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als HBO verpleegkundige werk jij voor een gedeelte mee op de locatie, met name bij complexe vraagstukken. Jouw rol ligt daarbij voornamelijk op het gebied van afstemming en verbinden van de medische en verpleegkundige disciplines. Jij hebt oog voor zorgkwaliteit en het voortdurend verbeteren daarvan. De kwaliteit van leven van jouw cliënt verlies je daarbij nooit uit het oog. Jij hebt overzicht en bent aanspreekpunt voor jouw collega’s, cliënten, familie en andere zorgverleners. Het team bestaat uit professionals. Jouw coördinerende taken liggen vooral op het gebied van kwaliteit van zorg.. Jij signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de leidinggevende.

Verbinden en overstijgen
Binnen TMZ sta je als HBO verpleegkundige in het midden van het zorgproces. Jij bent de verbinder in de keten van zorg voor cliënten. Als HBO verpleegkundige werk je overstijgend en zorg je voor verbinding.

Bijvoorbeeld het verbinden van aandachtsvelders, vakinhoudelijk handelen, zorginhoudelijk coachen van collega’s, ketenzorg stimuleren en integreren van kennis en wetenschap. Het organiseren of verbeteren van werkprocessen. Het analyseren van MIC meldingen en daar acties op zetten. Evalueren, bijstellen en borgen van werkprocessen etc.

Werkplezier is belangrijk. Samenwerking, taak- en functiedifferentiatie dragen hieraan bij.

Organisatieniveau
Jij ziet het werk van de locatie in de context van TMZ. Ontwikkelingen in jouw vakgebied, ook waar het gaat om innovaties en vernieuwingen in de zorg, kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg nu en in de toekomst.

Op de hoogte blijven
Als professionele HBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

 • Salaris FWG 50 (max.€ 3707, 64) bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

Jij hebt nodig:

 • Diploma HBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

HBO verpleegkundigen zien mogelijkheden. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de afdeling? Bel 0900 -2 453 453 en vraag naar Diana Zeelte (leidinggevende) of Ellis de Graaf (leidinggevende)
 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Stuur een mail naar Recruitment via werken@triviummeulenbeltzorg.nl.
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk.
Wij vragen om begrip.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE036
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie De Weemelanden, Vriezenveen
Postcode 7672 GD
Stad Vriezenveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-03-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 57885

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)