Helpende - De Schakel
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Voel jij je thuis in de zorg en welzijn? Gaat je voorkeur uit naar het werken met ouderen en het bieden van ondersteuning bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen? Dan hebben wij een geschikte vacature voor jou! Woonzorgcentrum De Schakel in Emmeloord zoekt namelijk een enthousiaste collega in de functie van Helpende voor 16 tot 20 uur.

Functie:
Je verzorgt en begeleidt de cliënten conform het Zorgleefplan en biedt hulp waar nodig is. Je draagt zorg voor de persoonlijke verzorging (ADL) en begeleiding van onze cliënten, maar je helpt ook bij de maaltijden. Daarnaast heb je een signalerende functie bij veranderingen in de zorgvraag van de cliënten.

Profiel
  • Je hebt een mbo-opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 afgerond.
  • Je hebt affiniteit met het leveren van zorg aan doorgaans ouderen mensen, al dan niet met geheugenproblemen.
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en je kennis van ziektebeelden is actueel.
  • Je bent in staat om in een open en respectvolle houding helpend te zijn voor onze cliënten.
  • Jij herkent de eigenschappen: klantvriendelijk, rustig en team-player.
  • Je bent bereid alle voorkomende helpende diensten te werken, vooral ochtend-, middag- en avonddiensten.
Wat bieden wij?
  • Je werkt in een klein en dynamisch team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met de bewoners op en kun je snel het verschil maken.
  • Samen met de bewoner en zijn/haar netwerk maak je betrokken zorg mogelijk waarbij de regie bij de cliënt ligt.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met de intentie dit contract te verlengen voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT ingedeeld in FWG 25.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marjan Seefat, Manager De Schakel via 06-19858515. De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou afgesproken.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te solliciteren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 24-05-2022
Nummer 110778

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land