Helpende / Helpende plus, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Helpende of Helpende plus?
 • Wil jij graag werken in een hecht team met collega’s?
 • Ben je vrolijk, enthousiast en heb je zin in een fijne baan?

Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! 

Voor onze locatie Humanitas in Hengelo zijn wij op zoek naar vier enthousiaste collega’s die op de afdeling verzorgend wonen willen werken, en één collega voor de PG afdeling.
We werken hier met +/- 10 – 15 collega’s. We hebben ongeveer 3 diensten overdag en 2 diensten in de avond. Hierdoor werk je in principe nooit alleen! 
We hechten veel waarde aan een fijne samenwerking. Onze collega’s zullen jou daarom met open armen ontvangen, dat is fijn toch?

Ook onze cliënten van de afdeling verzorgend wonen zullen blij zijn met jouw komst. Jij zult hen ondersteunen met de algemene dagelijkse levensverrichtingen. In de ochtend help je bij de verzorging, het aankleden en wassen. Je zorgt voor een prettige start van de dag, een gedekte tafel of een lekker ontbijt. Op de PG afdeling zorg jij ervoor dat je in de middagdienst een leuke activieit doet met de bewoner of je helpt met de was, strijk of je zorgt voor een opgeruimde woning. Tijdens de avonddienst zul je ondersteunen met het avondeten. Zo is iedere dag weer anders!
Bij Verzorgd Wonen zorg je ervoor dat de was wordt opgehaald, fruit en sap wordt uitgedeeld en serveer je de warme maaltijd / breng je de cliënten naar het restaurant. Of wanneer je je helpende plus diploma hebt behaald mag je ook medicatie geven. 

Wil jij de waardevolle collega zijn die ons team aanvult bij de PG óf de afdeling Verzorgd Wonen?

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende óf helpende plus  
 • Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je hebt ervaring met de tillift
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, voor 16 – 24 uur per week, dit overleggen we samen
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25 (Helpende), maximaal € 2.717,96 bruto per maand op basis van 36 uur CAO VVT FWG 30 (Helpende Plus), maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
   

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 
Heb je vragen over de vacature? Bel dan met onze planners Shari of Nicole op: 0634356314

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Shari of Nicole op: 0634356314
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119904

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland