Helpende, Anke Marjolein, uren in overleg
Sius

Leven is ontdekken

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, hun seksuele voorkeur, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag weten wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hun gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hun daarbij.

Voor ons team Anke Marjolein in Lochem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

Helpende
(uren in overleg)

Locatie Anke Marjolein

Aan de rand van Lochem ligt onze locatie Anke Marjolein die gericht is op het verblijf en de ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van communicatie, werken en vrije tijd en sociaal welzijn. Alles is erop gericht dat onze cliënten zo veel mogelijk de eigen regie houden. Daarbij zijn we samen aan zet!

Wat ga je doen?

 • Als Helpende werk je in een enthousiast team van professionals. Je biedt onze cliënten de praktische begeleiding en verzorging die zij nodig hebben, zowel individueel als in groepsverband. Hierbij kijken we altijd wat goed is voor de cliënt.
 • Verder speel je een rol bij het stimuleren van cliënten bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL).
 • Je voert, binnen het BIG beleid van Sius, handelingen uit waarvoor je bevoegd en bekwaam (te maken) bent. Denk hierbij aan het verstrekken van medicatie, het baden en douchen inclusief het werken met tilapparatuur.
 • Je draagt bij aan activiteiten op de locatie en zorgt voor een zinvolle dag invulling voor de cliënten en ondersteunt bij de maaltijd.
 • Je verricht de dagelijkse huishoudelijke en ondersteunende werkzaamheden en verzorgt de was- en linnenvoorziening op de locatie.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is.
 • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’: Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 25; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat we verder nog van jou verwachten

 • Je hebt een kennis en ervaring op het gebied van begeleiding en verzorging op minimaal mbo-2 niveau.
 • Je werkt zelfstandig volgens de regels en instructies en op aanwijzing van (persoonlijk) begeleiders.
 • Je hebt sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, stimuleren en hulpvaardigheid.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Postema, zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 06-57128843.

Solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat? Dan nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 112833 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Team Anke Marjolein in Lochem
Postcode 7241VE
Stad Lochem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Helpende niveau 2
Publicatiedatum 25-07-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 15-08-2022
Nummer 112833
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius