Helpende, helpende plus, verzorgende IG, coördinerend verzorgende IG of verpleegkundige, locatie Groote & Voorster, uren in overleg
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Voor onze locatie Groote & Voorster zijn we op zoek naar zorgtoppers. Van helpende niveau 2 tot en met verpleegkundige niveau 4. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg en wil je graag deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team? Lees dan snel verder.

Als medewerker in de zorg stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten. Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

 

Functie eisen

JOUW TALENTEN
Helemaal op je plek
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. Deze functie is je op het lijf geschreven als je over de volgende competenties beschikt:

 • Zelfstandig
 • Sociaal vaardig 
 • Dienstverlenend 
 • Sensitief 
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel  
 • Samenwerker 

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van ervaring, bruto op basis van fulltime (36 uur), voor de functie:
  • Helpende tussen € 2.139,72 - € 2.717,96 (FWG 25)
  • Helpende plus tussen € 2.139,72 - € 2.798,67 (FWG 30)
  • Verzorgende IG tussen € 2.266,72 - € 3.025,81 (FWG 35)
  • Coördinerend Verzorgende IG tussen € 2.495,33 - € 3.254,43 (FWG 40)
  • Verpleegkundige niveau 4 tussen € 2.650,73 - € 3.575,63 (FWG 45)
 • De salarissen zijn natuurlijk exclusief vakantiewerk én eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden en e-learningsmodules van GoodHabitz
 • Veel verantwoordelijkheden in je werk
 • Veel vrijheid in je werk

Bijzonderheden

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen, waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking nauw, dus je staat er nooit alleen voor. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng.

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruit ziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever!

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop.

Informatie  
Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Linda Maatman, manager, telefoon 06-136 006 91.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL helpende 2
BBL Verpleegkundige 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 06-04-2023
Ingangsdatum 07-03-2023
Nummer 118358

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis