Helpende, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij het fijn om de cliënten te helpen?
 • Ben jij zorgzaam en flexibel?
 • Ben jij gediplomeerd Helpende of Helpende Plus? 

Dan maken we erg graag kennis met jou!  

In Hengelo in het huis Backenhagen zijn wij op zoek naar een collega helpende óf helpende plus! Op de huiskamer Gammelke werken we met een kleinschalige woonvorm. Wat houdt dit in? Hier wonen 7 cliënten met eigen appartement die grenzen aan een algemene woonkamer. De meeste van onze bewoners verblijven overdag in de algemene huiskamer. Hier krijgen zij de maaltijden en activiteiten aangeboden. De maaltijden worden door ons bereid, maar ook samen met de cliënten. Dit zien we dan als een leuke activiteit om samen te doen. Klinkt gezellig toch? Ook kunnen cliënten met de wandelclub meelopen.

Als helpende ben je verantwoordelijk voor de hulp bij de zorg van deze bewoners. Jij wilt toch graag de toegevoegde waarde zijn in het leven van onze cliënten? En een baan waarbij geen dag hetzelfde is, dat klinkt goed!? Momenteel zijn onze diensten van 08.00 uur tot 13.30 uur en van 15.45 uur tot 21.30 uur.

Ben jij de flexibele collega die we kunnen toevoegen aan ons team van 2 verpleegkundigen, 1 GVP’er, 3 Verzorgende IG’ers en 3 Helpenden? Solliciteer dan snel. 

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd helpende of helpende plus
 • Jij wordt blij van een dag werken met ouderen!
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in de ouderenzorg
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • Je bent 0 - 16 uur per week beschikbaar

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, speciaal voor jou!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Maximaal € 2.638,80  bruto per maand op basis van 36 uur wanneer je als Helpende begint
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt.
Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken! 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Backenhagen
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115712

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland