Helpende, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij trotse bezitter van jouw diploma Helpende?
 • Spreekt jou de doelgroep PG aan?
 • En wil jij écht van grote betekenis zijn in het leven van onze cliënt?

Dan willen we jou natuurlijk graag spreken!

Voor onze locatie Humanitas in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Jij komt als helpende te werken binnen het team Berflohof op de PG afdelingen. Dit is een enthousiast en gedreven team dat met heel veel liefde elke dag het maximale uit zichzelf haalt om onze bewoners een fijn thuis te geven. Zoals we binnen Carintreggeland zeggen; een waardevol leven! Team Berflohof bestaat uit 1 verpleegkundige, 6 verzorgenden en JOU! Hoe leuk is dat! Maar nu genoeg over het team. Laten we het hebben over de afdeling en jouw taken als helpende.

Je werkt dus op 3 verschillende PG afdelingen met elk kleine groepjes van 6 bewoners. Als helpende zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het leven van deze bewoners binnen de woongroep fijn en huiselijk aanvoelt. Jij zorgt, zoals we het net al mooi zeiden, voor een thuis! Binnen deze afdeling heb je te maken met verschillende bewoners, aan jou de kunst om iedere bewoner goede en passende zorg te kunnen bieden. Hier ligt dus een mooie uitdaging. Je leest het al, vervelen zal je je dan ook zeker niet! Samen met jouw collega verzorg je de ADL taken van deze bewoners. Daarnaast help je met de was, bereid je maaltijden voor, mag je chef waardige gerechten koken en onderneem je leuke activiteiten samen. Geen dag is hetzelfde!

Ik hoor je denken; “hoe zien mijn diensten er dan uit?” en dit is natuurlijk niet geheel onbelangrijk dus hier neem ik je graag in mee. Er zijn drie verschillende ochtenddiensten van 7:30 tot 13:00 uur en één avonddienst voor 3 afdelingen van 19:00 tot 22:00 uur.

Ben jij enthousiast? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Helpende
 • Jij hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je bent een luisterend oor voor onze bewoners
 • Jij maakt makkelijk contact en bewoners voelen zich op hun gemak bij jou
 • Bovenal ben je vooral heel lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract voor 18 uur per week 
 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor onze bewoners
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Maximaal €2.555,74  bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne Laan:  06-23420890 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 14-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 106989

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland