Helpende/ Helpende Plus, locatie Scholtenhof
Zorgfederatie Oldenzaal

Functieomschrijving

Je wordt teamlid van een klein zelforganiserend team die persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat verleent aan onze cliënten. Als Helpende bied je een goede zorgondersteuning aan onze cliënten. Je verricht zelfstandig de activiteiten van het dagelijks leven (ADL), waarbij onze cliënten de eigen regie hebben. Je weet daarnaast waar onze cliënten behoefte aan hebben, weet hierop in te spelen en deze activiteiten samen met je teamleden uit te voeren. Je bent een sfeermaker en door je persoonlijke aandacht zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten!

Je meldt veranderingen in de cliëntsituatie bij je teamcollega’s. Het team bestaat verder uit Verpleegkundige(n), Verzorgenden IG en Woonassistenten. Daarnaast heb je een positieve bijdrage in de teamontwikkeling door zelfreflectie en het geven van feedback.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg & Welzijn, of Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4;
  • Je bent praktisch, flexibel en oplossingsgericht ingesteld;
  • Je kunt goed samenwerken en zowel cliënten als teamleden stimuleren;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit (en ervaring) met psychogeriatrie.

Inschaling

Salaris conform CAO VVT, FWG 25

 

Bijzonderheden

Nieuwsgierig naar deze functie? We maken graag tijd vrij om jou een dagje mee te laten lopen in ons team om onze organisatie beter te leren kennen!

Solliciteren? Ga direct naar onze website voor de mogelijkheden. Klik hier!

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, locatie Scholtenhof
Postcode 7573CG
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Leidinggevende woon-/leefgebied Scholtenhof Jolanda Olde Rikkert , telefoonnummer: 0541-513433.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 31-08-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-10-2022
Nummer 56397

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal