Helpende | Schoonvelde
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Schoonvelde is op zoek naar meerdere collega's voor de functie van Helpende voor 12 tot 16 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Voor mij is het vaak niet mogelijk om door middel van taal te communiceren. Mijn begeleider moet mij ook goed kennen om mijn kleine signalen op te kunnen pikken. Een begeleider moet mij een veilige- en specialistische zorgomgeving kunnen bieden.

Als collega ben je oplettend tijdens het ondersteunen van onze cliënten bij de dagelijkse activiteiten en bij het verstrekken van voeding. Je signaleert wanneer er bijzonderheden zijn met betrekking tot het welbevinden van de cliënt en rapporteert daar tijdig over aan ons. Omdat je helpt bij het ondersteunen van de dagelijkse levensverrichtingen en van de huishoudelijke werkzaamheden, vinden we het belangrijk dat je systematisch en hygiënisch werkt. Daarnaast vinden we als collega's humor, creativiteit en enthousiasme belangrijk.

Wat vinden we belangrijk?

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 2.
 • Ervaring met EMB cliënten is een pré, interesse in de doelgroep is een vereiste.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Flexibele instelling in verband met diensten in de ochtend en in de avond.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Helpende minimaal € 1.671,- en maximaal € 2.365,-volgens FWG 20 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van het project tot en met 31 augustus 2021.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 8 maart 2021.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Wilma Oosting, Teamcoördinator via telefoonnummer 06 123 174 93. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van Schoonvelde en maak een 360° locatie tour!

Type Vacature
Intern nummer 2021-1637
Organisatie Cosis
Locatie Schoonvelde
Postcode 7909AK
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wilma Oosting, Teamcoördinator via telefoonnummer 06 123 174 93
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 22-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Nummer 57865

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis