Helpende, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

  • Ben jij gediplomeerd Helpende?  
  • Wil jij graag werken binnen de ouderenzorg? 
  • En weet jij bewoners het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn?  

  Dan willen we jou graag in ons team! 

  Je gaat werken op onze locatie de Botterhof. Wij zitten midden in het centrum van Wierden. Een levendig, kleinschalig en sfeervol huis. Bij ons wonen clienten die niet langer thuis zelfstandig kunnen wonen door geheugenproblemen of een lichamelijke beperking. Ons huis is opgedeeld in 10 woningen waar gemiddeld 6 clienten verblijven. Iedere woning heeft een eigen keuken en woonkamer, allemaal in een eigen gezellige sfeer. Hier wordt overdag samen gegeten aan de grote eettafel, een spelletje gespeeld, gekleurd of even tv gekeken. De client bepaald en heeft de regie, wij nemen hiertoe het initiatief!  

  Het mooie van onze locatie is dat alle woningen zich op de begane grond begeven. Onze bewoners kunnen veilig door de hele locatie lopen en hebben veel bewegingsvrijheid. Ze kunnen naar buiten en genieten van onze prachtige binnentuinen met vogels, konijnen, bewegingsactiviteiten en een pluktuin. We hebben ook een centraal ontmoetingsplein, hier vind je ook de kapper, een winkel en ons restaurant waar ook verschillende dagactiviteiten plaatsvinden. 

  Als Helpende ga je ondersteuning bieden bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt.  Je vindt het leuk om activiteiten te doen met onze cliënten, samen kleuren of een krantje lezen of een andere bezigheid die de client graag doet.  Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning.  Heb je een late dienst dan mag je ook helpen met het koken van een gezonde maaltijd. 

  Je wordt ingezet op verschillende woningen binnen onze zorglocatie. Hierdoor werk je samen met verschillende collega’s die net als jij ook als Helpende of in de functie van Verzorgende / Verpleegkundige werken. Na iedere dienst kun je je ervaringen delen met je teamleden op praat je gewoon gezellig nog even met elkaar bij. Zo weten we samen wat er speelt en blijven we betrokken bij elkaar! We kunnen je een contract bieden voor 12 uur. Op welke dagen jij je diensten gaat draaien bespreek je met de planner. Hierbij kijken we graag naar een goede werk prive balans voor jou!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners 

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Groot team van enthousiaste collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar mee denken en van een grapje houden! 
 • Goede begeleiding bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling 
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.555,74 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 8,33%? 

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!  
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renate Dijkstra, R.dijkstra@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Renate Dijkstra: r.dijkstra@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72785

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland