Helpende 2+ (Nachtzorg)
Careaz

Functieomschrijving

Rust op de weg, minder telefoontjes, tijd voor het bijwerken van de administratie en het vooruitzicht hebben om je bed in te duiken wanneer het leven langzaam weer opgang komt..

Is dit waarom jij het liefst de deur ’s avonds laat achter je dicht doet om te gaan doen waar je goed in bent? Of heb je andere redenen waarom jij het liefst ’s nachts werkt? Bekijk dan gauw deze vacature:

Wat ga je doen als helpende 2+ (nachtzorg)?
Je werkt, afhankelijk van je rooster, op één van de locaties in Lichtenvoorde (Antoniushove, Patronaatshof of Hof van Flierbeek). Als helpende 2+ (nachtzorg) ben je gedurende de nacht samen met een collega verzorgende IG verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de bewoners die op de betreffende locatie wonen. Naast de verzorging en begeleiding draag je zorg voor registratie van de geleverde zorg en bijzonderheden. Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega’s.

Functie eisen

Om te starten in deze functie vragen wij het volgende:

 • Je hebt de opleiding helpende zorg en welzijn afgerond en aanvullend het keuzedeel medicatietoediening / medicatieveiligheid.
 • Ervaring/affiniteit met het vakgebied is een pré.
 • Je bent tactvol, flexibel, collegiaal, opmerkzaam, zelfstandig, kan prioriteiten stellen en vraaggericht werken.
 • Je draagt gemotiveerd bij aan het persoonlijk maken van de zorg voor de cliënt.

Inschaling

 • Mogelijkheid om via Careaz het keuzedeel medicatietoediening / medicatieveiligheid te volgen (4 dagdelen);
 • Uren zullen in overleg worden vastgesteld;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris aangevuld;
 • Een vakantietoelage van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een onregelmatigheidstoeslag;
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Wij zijn een relatief kleine zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek, bestaande uit circa 800 medewerkers. We leveren thuiszorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De woonzorgcentra en verpleeghuiszorg zijn gevestigd in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Binnen onze organisatie heerst een open en prettige sfeer. Kenmerkend: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Wij kennen elkaar.


Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Ben jij onze lichtpuntje voor in de nacht?
Solliciteer dan snel, via onderstaande button.

 

Type Vacature
Intern nummer v19.0009
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 11-02-2019
Reageer voor 25-02-2019
Ingangsdatum 11-02-2019
Nummer 43630

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz