Helpende (20-28 uur) woonzorgcentrum Groote & Voorster
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Tijdens het zorgmoment van mevrouw Kloosterman merk je op dat ze verdrietig is. Ze is de maand ervoor na revalidatie van een CVA weer thuis gekomen. Ze heeft moeite met hetgeen ze nu niet meer kan. Tijdens het zorgmoment praten jullie erover, wanneer je merkt dat mevrouw behoefte heeft aan een luisterend oor spreken jullie af dat je straks terugkomt om samen een kopje koffie te drinken.

Voor het woonzorgcentrum het Groote & Voorster zijn wij op zoek naar een enthousiaste helpende die de ambitie heeft om, in maart 2020 of september 2020, een opleidingstraject tot verzorgende of verzorgende IG te volgen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en verpleging. We bieden je een leuke werkplek bij een team met enthousiaste collega’s. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Functie eisen

Jij:

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • stelt het welzijn van de cliënt voorop
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • bent bereid om een opleiding tot verzorgende of verzorgende IG te gaan volgen
  • wil je zelf ontwikkelen in een gemotiveerd team

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt voor Helpende niveau 2 maximaal € 2.397,39 bij een volledige werkweek (36 uur per week). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Meer informatie
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig afdelingshoofd, Woonzorgcentrum en Wijkzorg locatie Groote en Voorster tel.: 06-82952579.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/244/helpende-20-28-uur-woonzorgcentrum-groote-en-voorster. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 4 maart 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 204
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Groote & Voorster in Deventer
Postcode 7411RA
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 12-02-2020
Reageer voor 02-03-2020
Ingangsdatum 12-02-2020
Nummer 51335

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis