Helpende De Amsheerd
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie 'De Amsheerd' is op zoek naar een Helpende voor 16 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik woon op een locatie waar de groep wat kleiner is. We hebben een gezamenlijke huiskamer en dat vind ik fijn, want ik vind het namelijk belangrijk om gezellig samen dingen te kunnen doen. Ik heb hulp van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zo'n moment mijn verhaal kwijt.

Als collega ben je oplettend tijdens het ondersteunen van onze cliënten bij de dagelijkse activiteiten. Je signaleert wanneer er bijzonderheden zijn met betrekking tot het welbevinden van de cliënt en rapporteert daar tijdig over aan ons. Omdat je helpt bij het ondersteunen van de dagelijkse levensverrichtingen en van de huishoudelijke werkzaamheden, vinden we het belangrijk dat je systematische en hygiënisch werkt. Daarnaast vinden we als collega's humor, creativiteit en enthousiasme belangrijk.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo- niveau 2.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs.
 • Het gaat om korte diensten in de ochtend en in de namiddag/avond voor zowel door de week als in het weekend.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's helpende minimaal € 1.724,- en maximaal € 2.439, - volgens FWG 20 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór donderdag 14 oktober 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Lisanne Ringnalda, Leidinggevende in opleiding op telefoonnummer 06 820 801 48. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie De Amsheerd en maak een 360º tour!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-1979
Organisatie Cosis
Locatie De Amsheerd
Postcode 7909 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 01-10-2021
Reageer voor 28-10-2021
Nummer 71513

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis