Helpende
Noorderboog

Maak jij graag het verschil in het dagelijks leven van onze bewoners?

Ben jij die helpende die altijd denkt in mogelijkheden en weet wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? Dan ben je van harte welkom om ons team als Helpende te versterken!

Waar kom je te werken?

Verpleeghuis De Schiphorst biedt gespecialiseerde belevingsgerichte zorg aan mensen met dementie (psychogeriatrie) in een kleinschalige woonomgeving. Er zijn vijf woonafdelingen met ieder vier huizen waar acht bewoners verblijven: Lankhorst, Havixhorst, Dickninge, Oosterboer en Lindenhorst. Wij vinden het van belang dat de regie bij de bewoner ligt. Door goed te kijken en te luisteren naar de bewoner kunnen we de zorg bieden waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wonen en welzijn staan voorop. De zorg wordt aangeboden door betrokken en inspirerende medewerkers in samenspraak met bewoners en mantelzorgers.

Wat ga je precies doen?

Als helpende vervul je samen met collega’s een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners. Naast de ADL bied je ondersteuning bij verschillende werkzaamheden van je collega’s in de zorg. Je werkt vanuit de gedachte dat de bewoner zoveel mogelijk de eigen regie behoudt. Je verricht de werkzaamheden als helpende conform de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgleefplan.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn (niveau 2);
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent bereid om dag- en avonddiensten te draaien;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een doorzetter en denkt altijd in mogelijkheden;
  • Je hebt een warme persoonlijkheid, hebt tact en respect en stelt te allen tijde de bewoner centraal;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Helpende is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 25 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je aanvullende zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Rolf Kuizenga, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 58 71 66 90.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 9 juni 2023 naar ons toe. Dit kan via werkenbij.noorderboog.nl
Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring het Omtrent Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457460
Organisatie Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rolf Kuizenga | 06 - 58 71 66 90
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 09-06-2023
Nummer 120355
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog