Helpende de Schure Schalkhaar
De Parabool

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Wij vinden goede zorg erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de wensen en verwachtingen van cliënten, verwanten en onze eigen medewerkers. Met ongeveer 400 medewerkers zorgen wij samen voor het beste resultaat. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Cliënten van de Schure in Schalkhaar ontvangen belevingsgerichte dagbesteding. Zij zijn jongvolwassenen met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Waar mogelijk helpen wij ze bij ondersteunende taken in eigen tempo, passend bij eigen mogelijkheden en niveau. De zorg- en begeleidingsvraag kan per cliënt verschillen (zorg, ontwikkelings- of juist gedragsbegeleiding). Door personele wijzigingen hebben wij ruimte voor een:

 

Helpende

11 uur per week

 

Wat ga je doen? 

 • Je assisteert  in de zorg en begeleiding volgens het ondersteuningsplan bij ADL en belevingsgerichte dagactiviteiten.
 • Dit doe je in diensten overdag, waarbij je altijd samen werkt.
 • Door huishoudelijke werkzaamheden zorg je voor een schone en veilige omgeving.
 • Je verstrekt medicatie conform afspraken en protocollen.
 • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving, en geeft dit door aan de persoonlijk begeleider.

Wat neem je mee als persoon? 

 • Je hebt een relevante opleiding binnen de Zorg en Welzijn op MBO2 niveau afgerond en ervaring als Helpende in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt sterke affiniteit met cliënten uit deze doelgroep en kunt goed schakelen tussen de verschillende zorg- en begeleidingsvragen en huishoudelijke taken.
 • Je bent bereid je bekwaamheid tot het toedienen van medicatie te blijven onderhouden en in te zetten waar nodig.  Hierin bewaak je je grenzen en weet je tijdig hulp in te roepen.
 • Je bent een initiatiefrijke aanpakker, die oog heeft voor werk wat er ligt.
 • Je hebt kennis en vaardigheden in het werken met computersystemen.                                                                                                          

Wat bieden we jou?

 • Een boeiende nieuwe werkplek, waarin je in een klein team veel zelf kunt ontwikkelen. Dit geeft je uitdaging en verantwoordelijkheid.
 • Een contract tot en met 31 december 2022 voor 11 uur per week.
 • Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25, max. € 2.574,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Passende training en opleiding op thema’s die spelen binnen de groep.
 • Werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020!

 

Meer weten?

Neem contact op met Aafke Tepperik of Jorinde de Weert-Pirenne van de Schure via 06-30998280 tussen 8.00 en 9.00 uur of tussen 15.00 en 16.30 uur.

 

Sla jij je vleugels uit? Maak er werk van!

Past deze uitdaging bij jou, wacht dan niet en stuur je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie en CV uiterlijk 29 oktober 2021 via de sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 november.

 

De vacature wordt in- en extern gelijk uitgezet. Bij gebleken geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie De Schure
Postcode 7433 PB
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 11
Uren tot 11
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Aafke Tepperik of Jorinde de Weert-Pirenne van de Schure via 06-30998280 tussen 8.00 en 9.00 uur of tussen 15.00 en 16.30 uur.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 30-10-2021
Ingangsdatum 05-10-2021
Nummer 71599
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool