Helpende ELV
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Helpende?
 • Gaat jouw hard sneller kloppen van ELV zorg?
 • Ben jij oprecht geïnteresseerd in de levensverhalen van onze cliënten?

Ja? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Als Helpende kom jij in ons team te werken binnen de locatie Eugeria ELV woning Onze bewoners ervaren lichamelijke klachten, waardoor ze niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je leest het al, onze zorg is dus hard nodig!

Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet. Binnen ons team hangt een prettige en fijne sfeer. We zijn een hecht team en jouw kwaliteiten worden gezien en ingezet. Hierbij is ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedereen is gelijk, en werken we nauw samen om de beste zorg te leveren.

Als Helpende ga je ondersteuning bieden bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen bij wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Je vindt het leuk om activiteiten te doen met onze cliënten, samen kleuren of een krantje lezen of een andere bezigheid die de cliënt graag doet. Niets is jou te gek!

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Helpende
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Jij bent flexibel inzetbaar
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert écht naar hun verhaal
 • Bovenal ben je lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25 maximaal €3.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij met betrekking tot de functie: Judith Hofman - Reuvekamp, tel: 06-82935578. Met betrekking tot de procedure: de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar: [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 01-11-2022
Nummer 114063

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland