Helpende Flexpool
Woonzorgconcern IJsselheem

Functieomschrijving

Wil jij werken wanneer het jou uitkomt en vind je het leuk om op verschillende locaties en afdelingen te werken?  Ontdek dan wat de mogelijkheden voor jou zijn bij het flexbureau van IJsselheem. Wij hebben mogelijkheden binnen de PG, somatiek, revalidatie, wijkverpleging/thuiszorg.  

Waar ga je werken? 
Jij gaat werken in de zorgteams die tijdelijk behoefte hebben aan de inzet van extra medewerkers. Hierbij kan je denken aan calamiteiten, ziekte of tijdelijke extra vraag naar zorg.  

Afhankelijk van jouw wensen en de vraag word je ingezet op losse diensten of voor langere periodes.  Dit betekent dat je werkt op verschillende locaties en afdelingen van IJsselheem. Hierdoor kunnen cliënten van IJsselheem rekenen op de zorg die ze nodig hebben en is jouw werk afwisselend en elke dag weer anders. 

Functie eisen

Wat ga je doen? 
Je gaat werken als Flexmedewerker in onze Flexpool. Het werken als Flexmedewerker is divers en biedt veel mogelijkheden; 

 • Je leert veel en doet werkervaring op bij verschillende afdelingen en locaties; 
 • Je werkt wanneer het jou uitkomt, je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent; 
 • Je bepaalt zelf je balans tussen werk en privé; 
 • Er is de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste plek bij een team;  
 • Wij bieden ook de mogelijkheid om je naast je bevoegdheid (weer) bekwaam te maken. 

Wie ben jij?
Je bent geduldig en kunt goed luisteren, maar maakt ook gemakkelijk een praatje met cliënten en je collega’s. Ten opzichte van je werk ben je kritisch en zie je regelmatig verbeterpunten. Je bent een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Een welkome aanvulling op het team! 

Verder voldoe je aan het volgende: 

 • Je beschikt over een diploma Helpende (niveau 2); 
 • Je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg; 
 • Je bent flexibel inzetbaar; 
 • Je kunt een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. 

Inschaling

Wat krijg je van ons? 
Kies je voor IJsselheem, dan is dit wat je van ons kunt verwachten: 

 • Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor 12 maanden; 
 • Binnen het Flexbureau zijn verschillende contractvormen mogelijk.  We werken met parttime en afroepcontracten tussen de 0-16 uur. We kijken samen met jou welke contractvorm het beste past; 
 • Jouw salaris is ingeschaald volgens de CAO VVT, functiegroep 25 en ligt tussen € 1.808,83 en € 2.481,30; 
 • Je gaat werken in een professionele organisatie, met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen; 
 • Je kunt rekenen op een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling en werkkostenregeling. 

Heb je nog vragen? 
Bel dan met Gretha Hansma via 06-82819231 of Sharon Thomas via 06-82542328 van Werving & Selectie. Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook. Solliciteren kan ook via onze website:

https://werkenbij.ijsselheem.nl/vacatures/103/helpende-flexpools 

Over IJsselheem 
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. 

Type Vacature
Intern nummer 84
Organisatie Woonzorgconcern IJsselheem
Locatie Woonzorgconcern IJsselheem, diverse locaties in Zwolle
Postcode 8011 AS
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gretha Hansma
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 05-10-2020
Reageer voor 30-11-2020
Ingangsdatum 05-10-2020
Nummer 55164
Doorsturen Bekijk PDF

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. De verzorgingshuizen bieden samen zorg aan zo’n 553 cliënten. Het aantal verpleeghuisplaatsen binnen IJsselheem is 431. Daarnaast kunnen buurtbewoners in de wijk die grenst aan de locaties een beroep doen op de zorg en dienstverlening en zijn ze welkom om gebruik te maken van welzijnsactiviteiten en de faciliteiten van het restaurant. IJsselheem wil een goede en betrouwbare werkgever zijn. IJsselheem streeft een respectvol en zorgvuldig organisatiebeleid na, dat gericht is op behoud van de balans tussen organisatiebelangen en individuele belangen.

Meer over Woonzorgconcern IJsselheem