Helpende
Hanzeheerd

Wat ga je doen?

Heb jij het gevoel dat je veel voor anderen kunt betekenen? En wil jij je hoofd, hart en handen inzetten voor een baan in de zorg? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als Helpende assisteer je bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. Je verleent de zorg die de bewoner nodig heeft en daar waar mogelijk stimuleer je de zelfredzaamheid. Dit doe je volgens de afspraken die met de bewoners zijn gemaakt.

Wie ben jij?

Samen met je collega's streef je er elke dag weer naar om de beste zorg te verlenen aan onze bewoners! Verder:

- Heb jij het Mbo2-diploma Helpende Zorg en Welzijn 
- Ben jij betrokken, professioneel en gastvrij
- Kun jij je goed inleven in anderen
- En ben jij flexibel inzetbaar

Wat krijg je van ons?

Jij zorgt voor onze cliënten, dus wij zorgen voor jou. Wij vinden het écht belangrijk dat jij jouw werk als meer dan een baan ziet. Daarom zetten wij jou centraal, want jij maakt het verschil.

Jij krijgt:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO-VVT FWG 25: €12,50 tot €16,30 bruto per uur
  • Je ontvangt in mei 8% vakantiegeld en in november 8,33% eindejaarsuitkering
  • Een gezellig team met collega’s waarop je kunt terugvallen
  • Fijne secundaire voorwaarden, zoals collectiviteitskorting en een (elektrische) fiets.
  • Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
  • Veel leuke activiteiten, georganiseerd door onze personeelsvereniging
  • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Hanzeheerd is een kleinschalige zorgorganisatie, iedereen kent elkaar en het is een nuchtere no-nonsense cultuur. De lijnen zijn kort en iedereen is je en jij. Met passie en professionaliteit. Want zorgen doe je samen!

Wij bieden zorg van hoge kwaliteit aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. Daarbij besteden we veel tijd en aandacht aan het welzijn van onze cliënten en hun persoonlijk welbevinden. Jij maakt hierin het verschil én speelt een grote rol in onze cliënttevredenheid. Daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen, te kijken naar jouw kwaliteiten en zoeken samen naar de mogelijkheden. Hierdoor krijg jij voldoende uitdaging én zorgen we samen voor de juiste ontwikkelingsmogelijkheden.

Type Vacature
Intern nummer 191
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd De Bongerd
Postcode 8051VL
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Broekman
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 16-08-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 15-09-2021
Nummer 70478
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd