Helpende
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij iemand die graag een praatje maakt  met bewoners?
 • Kan jij écht genieten van een bewoner die een blij moment beleeft?
 • Wil jij het verschil maken in het dagelijkse leven van onze cliënten?

Dan willen we jou heel graag in ons team!

Als Helpende kom je te werken bij ons Carintreggelandhuis De Bellinckborg te Hengelo. Op de 5 afdelingen waar jij komt te werken wonen cliënten die geheugenproblemen hebben. Je gaat helpen bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen bij wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige start van de dag, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken zoals de was, de strijk en een opgeruimde woning. Heb je een late dienst dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles is een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Je werkt in een team van meerdere zorgprofessionals die als Helpende werken. De diensten zijn wisselend en kunnen bestaan uit 3-uurs diensten of 4-uurs diensten en soms een 6-uurs dienst. Je werkt soms vroege diensten (begin je om 7.00 uur) en soms late diensten. Net als jouw collega’s ben je flexibel in het werken van wisselende diensten en ben je ook in het weekend beschikbaar.  

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Helpende
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • En bovenal: je bent lief voor onze bewoners

Wat vind je bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Een zelf-organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25. Maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad
 • Goede begeleiding bij je verdere professionalisering en ontwikkeling

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-08-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 70416

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland