Helpende (korte diensten) - flexpool
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van helpende die houdt van afwisseling. Samen kijken we welke locatie er bij jou past. Je hebt de voordelen van het flexwerken, maar tegelijkertijd geeft het een mooie kans om onze organisatie te leren kennen. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wat ga je doen?

Onze flexpool ondersteunt de verschillende zorglocaties (Kleinschalig Wonen en Woonzorgcentrum) en vangt tijdelijke personeelstekorten op door het invullen van de openstaande diensten.

Functie eisen

Inschaling

·        Parttime dienstverband, voor 20 uur per week;

·        Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 25, CAO VVT (maximaal 2.638,80 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

·        Goede balans in werk en privé;

·        Je kunt in overleg bepalen wanneer je wil werken;

·        KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Brenda Ketting (Medewerker planbureau) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Centraal kantoor
Postcode 7323 AM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 18-11-2022
Reageer voor 21-12-2022
Ingangsdatum 18-11-2022
Nummer 110705

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk